Povezane vesti

Porodila se Emili Ratajkovski: Objavila sliku kako doji bebu, a ime koje je dala sinu ni u snu ne biste pogodili!

Porodila se Emili Ratajkovski: Objavila sliku kako doji bebu, a ime koje je dala sinu ni u snu ne biste pogodili!

Mondo 12.03.2021
Lepa manekenka postala mama. Lepa manekenka postala mama. Jedna od najlplaćenijih i najangažovanijih manekenki sveta, Emili Ratajkovski (29), porodila se u tajnosti i na svet donela zdravog sina. Emili se oglasila tek nekoliko dana posle porođaja i… »
Porodila se jedna od najzgodnijih žena na svetu! Emili Ratajkovski šokirala izjavom o polu bebe, a sada otkrila ime koje je…

Porodila se jedna od najzgodnijih žena na svetu! Emili Ratajkovski šokirala izjavom o polu bebe, a sada otkrila ime koje je…

Kurir 12.03.2021
Manekenka Emili Ratajkovski porodila se n 8. marta, i na svet je donela sina kome su ona i njen suprug Sebastijan Ber Meklard dali ime Silvester Apolo. Ona je sada na Instagramu podelila prvu fotografiju sa bebom, a uz to je napisala emotivnu poruku: –… »
Manekenka objavila da je postala mama: "Moj sin će sam odlučiti da li je rodno dečak ili devojčica" (foto)

Manekenka objavila da je postala mama: "Moj sin će sam odlučiti da li je rodno dečak ili devojčica" (foto)

Večernje novosti 11.03.2021
MODEL i glumica Emili Ratajkovski je postala mama. NJen suprug Sebastijan Ber Meklard 8. marta postali su ponosni roditelji sina Silvestera Apolo Bera. Emili se 11. marta na Instagramu oglasila i objavila fotografiju sa sinom. Emili Ratajkovski je… »

Vesti dana »