Povezane vesti

Simanić posle odlaska iz Zvezde blizu novog kluba

Simanić posle odlaska iz Zvezde blizu novog kluba

Vesti online 13.03.2021
Srpski košarkaš Boriša Simanić uskoro bi trebalo da potpiše za novi klub, nakon odlaska iz Crvene zvezde. Kako navodi grčki novinar sa “Totalbasketa” Hristos Harpidis, 22-godišnji krilni centar će preći u redove Mege. Simanić je posle sedam… »
Grci saznaju: Boriša Simanić pronašao novi klub

Grci saznaju: Boriša Simanić pronašao novi klub

Nova 13.03.2021
Boriša Simanić je posle sedam godina napustio Crvenu zvezdu, a čini se da će vrlo brzo pronaći novi klub. Hristos Harpidis, grčki novinar sa “Totalbasketa” objavio je da će 22-godišnji krilni centar preći u redove Mege. Kako navodi, Simanić… »
Boriša Simanić nadomak novog kluba! Doskorašnji košarkaš Zvezde prelazi u komšiluk!

Boriša Simanić nadomak novog kluba! Doskorašnji košarkaš Zvezde prelazi u komšiluk!

Hot sport 13.03.2021
Nakon odlaska iz Crvene zvezde, srpski košarkaš Boriša Simanić uskoro bi trebalo da potpiše za novi klub. Poznati grčki novinar sa ‘Totalbasketa’ Hristos Harpidis, navodi da će 22-godišnji krilni centar preći u redove Mege… »
Saša Obradović se oglasio iz bolnice! Vrlo kratka poruka nekadašnjeg trenera Zvezde!

Saša Obradović se oglasio iz bolnice! Vrlo kratka poruka nekadašnjeg trenera Zvezde!

Hot sport 13.03.2021
Doskorašnji trener košarkaša Crvene zvezde, Saša Obradović, pozitivan je korona virus zbog koga je pre četiri dana primljen u KBC Dragiša Mišović. Obradović se kratko oglasio za ‘Nova.rs’. – Ide ka boljem, jak sam ja – rekao bivši… »
Obradović se javio iz bolnice: Zvezdina legenda kratko poručila kako je!

Obradović se javio iz bolnice: Zvezdina legenda kratko poručila kako je!

Mondo 13.03.2021
I dalje je u bolnici, ali se stanje popravlja. I dalje je u bolnici, ali se stanje popravlja Saša Obradović se oporavlja od koronavirusa u bolnici, gde je primljen pre četiri dana, zajedno sa majkom. Obradović je za MONDO kazao da se oseća bolje i da… »
Simanić neće daleko: Poznata sledeća destinacija bivšeg košarkaša Zvezde

Simanić neće daleko: Poznata sledeća destinacija bivšeg košarkaša Zvezde

Večernje novosti 13.03.2021
BORIŠA Simanić je pre dva dana napustio Crvenu zvezdu, a ovih dana bi već trebalo da sklopi saradnju sa novim klubom. Iako se u petak pojavila informacija da će večiti talenat srpske košarke karijeru nastaviti u redovima Partizana, od toga po svemu… »
Oglasio se Obradović! Ohrabrujuće reči iz bolnice: "Jak sam ja"

Oglasio se Obradović! Ohrabrujuće reči iz bolnice: "Jak sam ja"

Večernje novosti 13.03.2021
VEST da je Saša Obradović u bolnici zbog koronavirusa zabrinula je javnost u Srbiji, ali ohrabruje što se legendarni košarkaški reprezentativac i trener javio iz KBC Dragiša Mišović. Doduše, progovorio je samo nekoliko reči, ali ohrabrujućih: -… »
Saša Obradović u bolnici: „Jak sam ja!“

Saša Obradović u bolnici: „Jak sam ja!“

N1 Info 13.03.2021
Nekadašnji trener i igrač Crvene zvezde Saša Obradović ima virus korona i zbog toga je hospitalizovan u bolnici "Dragiša Mišović". Trener koji je aktuelnu sezonu počeo na klupi Crvene zvezde je trenutno u bolnici, a za portal Nova.rs je poručio… »
Obradović se oglasio iz bolnice za Nova.rs

Obradović se oglasio iz bolnice za Nova.rs

Nova 13.03.2021
Saša Obradović, veliko ime srpske košarke, kratko se javio iz bolnice i za Nova.rs objasnio da se oseća dobro. Nekadašnji reprezentativac i bivši trener Crvene zvezde morao je da bude hospitalizovan zbog koronavirusa, što je i potvrđeno za naš… »
Saša Obradović u bolnici zbog korone! Hospitalizovan zajedno sa majkom!

Saša Obradović u bolnici zbog korone! Hospitalizovan zajedno sa majkom!

Mondo 13.03.2021
Bivši trener Zvezde pod nadzorom lekara. Bivši trener Zvezde pod nadzorom lekara Bivši trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović u bolnici je na kiseoniku zbog virusa korona. Nekadašnji legendarni košarkaš primljen je pre četiri dana u KBC… »
"Povremeno dobija kiseonik" Porodična drama bivšeg trenera Zvezde: Saša Obradović je već nekoliko dana u KBC "Dragiša…

"Povremeno dobija kiseonik" Porodična drama bivšeg trenera Zvezde: Saša Obradović je već nekoliko dana u KBC "Dragiša…

Sportal blic 13.03.2021
Bivši trener primljen je u bolnicu zbog korona virusa. Nekadašnji legendarni košarkaš primljen je pre četiri dana u KBC "Dragiša Mišović", gde mu je dijagnostikovana blaža upala pluća. Obradović zbog toga povremeno dobija kiseonik. - Legao je… »
Saša Obradović u bolnici zbog korona virusa

Saša Obradović u bolnici zbog korona virusa

Sportski žurnal 13.03.2021
Saša Obradović je sezonu počeo kao trener Crvene zvezde u koju je stigao na leto, ali je zbog slabijih rezultata smenjen. Doskorašnji trener Crvene zvezde, Saša Obradović, pre četiri dana primljen je u KBC Dragiša Mišović zbog korona virusa… »
Saša Obradović u bolnici zbog koronavirusa!

Saša Obradović u bolnici zbog koronavirusa!

Sportske.net 13.03.2021
Doskorašnji trener košarkaškog kluba Crvena zvezda, Saša Obradović pozitivan je koronavirus. On je zbog toga primljen u bolnicu, ali prema saznanjima Telegrafa oseća se dobro. "Primljen je pre tri dana stabilnog zdravstvenog stanja, ali nije… »
Saša Obradović u bolnici! Bivši trener Zvezde hospitalizovan zajedno sa majkom!

Saša Obradović u bolnici! Bivši trener Zvezde hospitalizovan zajedno sa majkom!

Hot sport 13.03.2021
Bivši trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović u bolnici je na kiseoniku zbog virusa korona. Nekadašnji legendarni košarkaš primljen je pre četiri dana u KBC Dragiša Mišović, gde mu je dijagnostikovana blaža upala pluća, pa je zato… »
Saša Obradović u bolnici zbog korone

Saša Obradović u bolnici zbog korone

Nova 13.03.2021
Saša Obradović, srpski košarkaški trener, primljen je pre četiri dana u KBC "Dragiša Mišović", potvrđeno je za Nova.rs. Bivši strateg Crvene zvezde je dobio pozitivan nalaz na koronavirus, a nakon toga je primljen u bolnicu. U dobrom je… »

Vesti dana »