Повезане вести

Симанић после одласка из Звезде близу новог клуба

Симанић после одласка из Звезде близу новог клуба

Вести онлине 13.03.2021
Српски кошаркаш Бориша Симанић ускоро би требало да потпише за нови клуб, након одласка из Црвене звезде. Како наводи грчки новинар са “Тоталбаскета” Христос Харпидис, 22-годишњи крилни центар ће прећи у редове Меге. Симанић је… »
Грци сазнају: Бориша Симанић пронашао нови клуб

Грци сазнају: Бориша Симанић пронашао нови клуб

Нова 13.03.2021
Бориша Симанић је после седам година напустио Црвену звезду, а чини се да ће врло брзо пронаћи нови клуб. Христос Харпидис, грчки новинар са “Тоталбаскета” објавио је да ће 22-годишњи крилни центар прећи у редове Меге. Како… »
Саша Обрадовић се огласио из болнице! Врло кратка порука некадашњег тренера Звезде!

Саша Обрадовић се огласио из болнице! Врло кратка порука некадашњег тренера Звезде!

Хот спорт 13.03.2021
Доскорашњи тренер кошаркаша Црвене звезде, Саша Обрадовић, позитиван је корона вирус због кога је пре четири дана примљен у КБЦ Драгиша Мишовић. Обрадовић се кратко огласио за ‘Нова.рс’. – Иде ка бољем, јак сам ја – рекао… »
Бориша Симанић надомак новог клуба! Доскорашњи кошаркаш Звезде прелази у комшилук!

Бориша Симанић надомак новог клуба! Доскорашњи кошаркаш Звезде прелази у комшилук!

Хот спорт 13.03.2021
Након одласка из Црвене звезде, српски кошаркаш Бориша Симанић ускоро би требало да потпише за нови клуб. Познати грчки новинар са ‘Тоталбаскета’ Христос Харпидис, наводи да ће 22-годишњи крилни центар прећи у редове Меге… »
Обрадовић се јавио из болнице: Звездина легенда кратко поручила како је!

Обрадовић се јавио из болнице: Звездина легенда кратко поручила како је!

Мондо 13.03.2021
И даље је у болници, али се стање поправља. И даље је у болници, али се стање поправља Саша Обрадовић се опоравља од коронавируса у болници, где је примљен пре четири дана, заједно са мајком. Обрадовић је за МОНДО казао… »
Симанић неће далеко: Позната следећа дестинација бившег кошаркаша Звезде

Симанић неће далеко: Позната следећа дестинација бившег кошаркаша Звезде

Вечерње новости 13.03.2021
БОРИША Симанић је пре два дана напустио Црвену звезду, а ових дана би већ требало да склопи сарадњу са новим клубом. Иако се у петак појавила информација да ће вечити таленат српске кошарке каријеру наставити у редовима… »
Огласио се Обрадовић! Охрабрујуће речи из болнице: "Јак сам ја"

Огласио се Обрадовић! Охрабрујуће речи из болнице: "Јак сам ја"

Вечерње новости 13.03.2021
ВЕСТ да је Саша Обрадовић у болници због коронавируса забринула је јавност у Србији, али охрабрује што се легендарни кошаркашки репрезентативац и тренер јавио из КБЦ Драгиша Мишовић. Додуше, проговорио је само неколико речи, али… »
Саша Обрадовић у болници: „Јак сам ја!“

Саша Обрадовић у болници: „Јак сам ја!“

Н1 Инфо 13.03.2021
Некадашњи тренер и играч Црвене звезде Саша Обрадовић има вирус корона и због тога је хоспитализован у болници "Драгиша Мишовић". Тренер који је актуелну сезону почео на клупи Црвене звезде је тренутно у болници, а за портал… »
Обрадовић се огласио из болнице за Нова.рс

Обрадовић се огласио из болнице за Нова.рс

Нова 13.03.2021
Саша Обрадовић, велико име српске кошарке, кратко се јавио из болнице и за Нова.рс објаснио да се осећа добро. Некадашњи репрезентативац и бивши тренер Црвене звезде морао је да буде хоспитализован због коронавируса, што је и… »
Саша Обрадовић у болници због корона вируса

Саша Обрадовић у болници због корона вируса

Спортски журнал 13.03.2021
Саша Обрадовић је сезону почео као тренер Црвене звезде у коју је стигао на лето, али је због слабијих резултата смењен. Доскорашњи тренер Црвене звезде, Саша Обрадовић, пре четири дана примљен је у КБЦ Драгиша Мишовић због… »
"Повремено добија кисеоник" Породична драма бившег тренера Звезде: Саша Обрадовић је већ неколико дана у КБЦ "Драгиша Мишовић"…

"Повремено добија кисеоник" Породична драма бившег тренера Звезде: Саша Обрадовић је већ неколико дана у КБЦ "Драгиша Мишовић"…

Спортал блиц 13.03.2021
Бивши тренер примљен је у болницу због корона вируса. Некадашњи легендарни кошаркаш примљен је пре четири дана у КБЦ "Драгиша Мишовић", где му је дијагностикована блажа упала плућа. Обрадовић због тога повремено добија… »
Саша Обрадовић у болници због короне! Хоспитализован заједно са мајком!

Саша Обрадовић у болници због короне! Хоспитализован заједно са мајком!

Мондо 13.03.2021
Бивши тренер Звезде под надзором лекара. Бивши тренер Звезде под надзором лекара Бивши тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић у болници је на кисеонику због вируса корона. Некадашњи легендарни кошаркаш примљен је пре… »
Саша Обрадовић у болници због коронавируса!

Саша Обрадовић у болници због коронавируса!

Спортске.нет 13.03.2021
Доскорашњи тренер кошаркашког клуба Црвена звезда, Саша Обрадовић позитиван је коронавирус. Он је због тога примљен у болницу, али према сазнањима Телеграфа осећа се добро. "Примљен је пре три дана стабилног здравственог… »
Саша Обрадовић у болници! Бивши тренер Звезде хоспитализован заједно са мајком!

Саша Обрадовић у болници! Бивши тренер Звезде хоспитализован заједно са мајком!

Хот спорт 13.03.2021
Бивши тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић у болници је на кисеонику због вируса корона. Некадашњи легендарни кошаркаш примљен је пре четири дана у КБЦ Драгиша Мишовић, где му је дијагностикована блажа упала плућа, па… »
Саша Обрадовић у болници због короне

Саша Обрадовић у болници због короне

Нова 13.03.2021
Саша Обрадовић, српски кошаркашки тренер, примљен је пре четири дана у КБЦ "Драгиша Мишовић", потврђено је за Нова.рс. Бивши стратег Црвене звезде је добио позитиван налаз на коронавирус, а након тога је примљен у болницу. У… »

Вести дана »