Povezane vesti
Mihailovi roditelji: Hvala Ani, u sredu putujemo na operaciju
Nova 13.03.2021
Voditeljka Ana Mihajlovski pokrenula je danas akciju prodaje svog ličnog Instagram profila zarad lečenja malog Mihaila kome je usled hemioterapije u potpunosti uništen sluh. Njena akcija sprovedena je uspešno, a Mihajlovski je svoj profil prodala po ceni… »
Ana Mihajlovski prodala Instagram profil za lečenje dečaka
N1 Info 13.03.2021
Voditeljka Ana Mihajlovski prodala je svoj Instagram profil zarad lečenja malog Mihaila kome je usled hemoterapije u potpunosti uništen sluh, piše Nova.rs. Krajnja cena na aukciji je bila 3.000 evra. “Prodala sam ga za 3.000 evra, to je dovoljno porodici… »
Ana Mihajlovski prodala Instagram profil za lečenje Mihaila
Nova 13.03.2021
Voditeljka Ana Mihajlovski prodala je svoj Instagram profil zarad lečenja malog Mihaila kome je usled hemoterapije u potpunosti uništen sluh. Krajnja cena na aukciji je bila 3000 evra. “Prodala sam ga za 3000 evra, to je dovoljno porodici da pokrije… »
Ana Mihajlovski: Ko da 6000 evra, dobiće moj Instagram
Nova 13.03.2021
Voditeljka Ana Mihajlovski prodaje svoj Instagram profil za lečenje malog Mihaila kome je usled hemoterapije u potpunosti uništen sluh. Kako kaže za Nova.rs, prodaće ga za 6.000 evra. “Prosto je. Ljudima je bila potrebna Instagram stranica, a ja je imam… »
Ana Mihajlovski prodaje svoj Instagram profil
Nova 13.03.2021
Voditeljka Ana Mihajlovski prodaje svoj Instagram profil za lečenje malog Mihaila kome je usled hemoterapije u potpunosti uništen sluh. Mihaila sa sedam meseci odvode kod lekara zbog uvećanog stomačića sa leve strane, kada je ultrazvukom konstatovan… »
Vesti dana »

U Srbiji danas posle oblačnog jutra pretežno sunčano, temperatura do 27 stepeni
NIN pre 3 satajoš 27 povezanih

FOTO i VIDEO: Protest poljoprivrednika kod Banovine, blokiran deo Bulevar Mihajla Pupina
Moj Novi Sad pre 56 minutajoš 24 povezane

Ministarstvo spoljnih poslova Britanije pozvalo ruskog ambasadora zbog upada dronova u vazdušni prostor NATO-a
RTV pre 36 minutajoš 19 povezanih

Studenti tvrde da je policija koristila zabranjeni CN gas u Kampusu, MUP demantuje
Luftika pre 1 satjoš 10 povezanih

Ministar prosvete: Policija prisutna u školama u kojima postoje određeni bezbednosni rizici
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih