Povezane vesti
"U: utorak sam ga upoznala, u subotu sam se udala za njega": Naša glumica iza sebe ima tri braka, prvi trajao samo 5 meseci
Blic 13.03.2021
Glumica Eva Ras udavala se tri puta, a sada se prisetila početka ljubavi sa trećim suprugom, Radomirom Stevićem Rasom, koji je bio njena najveća ljubav i sa kojim je živela sve do njegove smrti. - Na drugoj godini fakulteta sam se prvi put udala i ja… »
Leontina je odmah znala da joj brak nije za ceo život: Umešala se Eva i priznala kako se ona udala, znala je Rasa 5 dana!
Kurir 13.03.2021
Leontina Vukomanović retko govori o privatnom životu, a sada je priznala detalj iz nekadašnjeg braka. Pevačica je odgovorila na temu "Kako bez straha da sebe stavimo u prvi plan?", a nadovezala se i Eva Ras. "Tako što se izborimo za svoju… »
Vesti dana »
Kurir saznaje: I Nebojša Šurlan vozilom Hitne iz pritvora prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Kurir pre 27 minutajoš 75 povezanih
Osam pripadnika „balkanskog kartela“ uhapšeno zbog međunarodnog šverca droge: Velika akcija policije u četiri grada u Srbiji
Nova pre 33 minutajoš 35 povezanih
Trump obećao carine, Peking poručuje: 'Nema pobednika u ovom ratu'
Bloomberg Adria pre 5 satijoš 33 povezane
Bila je divno dete i dobra devojčica, ovo je užas šta smo saznali: Muk u ivanjičkom naselju Senjak u kom je majka ubila bebu, patronaža ih obilazila i bilo sve u redu (FOTO)
RINA pre 2 satajoš 28 povezanih
Predsednik Ekvatorijalne Gvineje u Beogradu; Vučić: Srbija ume da pamti i biće uvek uz vaš narod
RTS pre 2 satajoš 22 povezane