Повезане вести
Вук Моб извео жену и ћерку из ПРОДИЛИШТА! Ево шта је ПРВО рекао!
Свет & Скандал 13.03.2021
Вук Моб данас је извео вереницу и малу Теону из породилишта Народни фронт, а том приликом репер је признао да се спремао за мењање пелена. –Лупа ми срце! И мам напад панике, срце ми бије 100 на сат! Они је сад зову, па ће сићи… »
Вук Моб извео вереницу и ћерку из породилишта "Лупа ми срце, имам напад панике"
Блиц 13.03.2021
Певач Вук Моб извео је данас из породилишта "Народни фронт" вереницу Оливеру Конатар и ћеркицу Теону, која је на свет дошла пре три дана. Вук и Оливера нису могли да сакрију срећу због чињенице да своју наследницу данас воде… »
Вежбао сам, лутки сам мењао пелене: Вук Моб извео ћерку из породилишта - "Три дана се нисам трезнио"
Мондо 13.03.2021
Репер и учесник Задруге извео вереницу Оливеру и ћерку Теону из породилишта Народни фронт. Репер и учесник Задруге извео вереницу Оливеру и ћерку Теону из породилишта Народни фронт Репер Вук Моб пре три дана је постао тата малој… »
Вук Моб извео ћерку и жену из породилишта! Реперова мајка пресрећна: Оља ће бити строга, а он мек као памук! (фото)
Курир 13.03.2021
Репер Вук Моб и његова изабраница Оливера Конатар, пре три дана постали су родитељи, када је на свет дошла њихова ћерка којој су дали име Теона. Оливера се породила у "Народном фронту", одакле је данас срећна породица изашла… »
Вук Моб испред породилишта чека жену и ћеркицу: Имам напад панике, срце ми бије 100 на сат! Теона неће бити принцеза, него…
Курир 13.03.2021
Вук Моб, популарни репер и задругар, стигао је пре неколико минута у породилиште Народни фронт, где се тренутно налазе његова вереница Оливера и ћерка Теона, која је дошла на свет пре три дана. Њих троје ће данас ићи кући, а… »
Вук Моб дошао по ћерку у породилиште: Срећна породица данас иде кући (фото)
Вечерње новости 13.03.2021
РЕПЕР Вук Моб и његова вереница Оливера Конатар пре три дана су постали родитељи девојчице којој су дали име Теона. Срећна породица данас иде кући. У Народни фронт стигао је Вук, како би извео своју вереницу и ћерку из… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро