Povezane vesti

Vuk Mob izveo ženu i ćerku iz PRODILIŠTA! Evo šta je PRVO rekao!

Vuk Mob izveo ženu i ćerku iz PRODILIŠTA! Evo šta je PRVO rekao!

Svet & Skandal 13.03.2021
Vuk Mob danas je izveo verenicu i malu Teonu iz porodilišta Narodni front, a tom prilikom reper je priznao da se spremao za menjanje pelena. –Lupa mi srce! I mam napad panike, srce mi bije 100 na sat! Oni je sad zovu, pa će sići. Već sam se isplakao… »
Vežbao sam, lutki sam menjao pelene: Vuk Mob izveo ćerku iz porodilišta - "Tri dana se nisam treznio"

Vežbao sam, lutki sam menjao pelene: Vuk Mob izveo ćerku iz porodilišta - "Tri dana se nisam treznio"

Mondo 13.03.2021
Reper i učesnik Zadruge izveo verenicu Oliveru i ćerku Teonu iz porodilišta Narodni front. Reper i učesnik Zadruge izveo verenicu Oliveru i ćerku Teonu iz porodilišta Narodni front Reper Vuk Mob pre tri dana je postao tata maloj Teoni, koju je danas… »
Vuk Mob izveo verenicu i ćerku iz porodilišta "Lupa mi srce, imam napad panike"

Vuk Mob izveo verenicu i ćerku iz porodilišta "Lupa mi srce, imam napad panike"

Blic 13.03.2021
Pevač Vuk Mob izveo je danas iz porodilišta "Narodni front" verenicu Oliveru Konatar i ćerkicu Teonu, koja je na svet došla pre tri dana. Vuk i Olivera nisu mogli da sakriju sreću zbog činjenice da svoju naslednicu danas vode kući, te osmesi nisu… »
Vuk Mob izveo ćerku i ženu iz porodilišta! Reperova majka presrećna: Olja će biti stroga, a on mek kao pamuk! (foto)

Vuk Mob izveo ćerku i ženu iz porodilišta! Reperova majka presrećna: Olja će biti stroga, a on mek kao pamuk! (foto)

Kurir 13.03.2021
Reper Vuk Mob i njegova izabranica Olivera Konatar, pre tri dana postali su roditelji, kada je na svet došla njihova ćerka kojoj su dali ime Teona. Olivera se porodila u "Narodnom frontu", odakle je danas srećna porodica izašla kako bi otišli svojoj… »
Vuk Mob ispred porodilišta čeka ženu i ćerkicu: Imam napad panike, srce mi bije 100 na sat! Teona neće biti princeza, nego…

Vuk Mob ispred porodilišta čeka ženu i ćerkicu: Imam napad panike, srce mi bije 100 na sat! Teona neće biti princeza, nego…

Kurir 13.03.2021
Vuk Mob, popularni reper i zadrugar, stigao je pre nekoliko minuta u porodilište Narodni front, gde se trenutno nalaze njegova verenica Olivera i ćerka Teona, koja je došla na svet pre tri dana. Njih troje će danas ići kući, a Vuk ne skriva da je… »
Vuk Mob došao po ćerku u porodilište: Srećna porodica danas ide kući (foto)

Vuk Mob došao po ćerku u porodilište: Srećna porodica danas ide kući (foto)

Večernje novosti 13.03.2021
REPER Vuk Mob i njegova verenica Olivera Konatar pre tri dana su postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Teona. Srećna porodica danas ide kući. U Narodni front stigao je Vuk, kako bi izveo svoju verenicu i ćerku iz porodilišta, a osmeh na licu… »

Vesti dana »