Повезане вести

Шест година од пада војног хеликоптера код Београда

Шест година од пада војног хеликоптера код Београда

Слободна Европа 13.03.2021
Група пензионисаних ваздухопловаца одала је 13. марта почаст погинулим колегама на њиви код аеродрома Никола Тесла у Београду, где се пре шест година срушио војни хеликоптер превозио болесну бебу из Новог Пазара. У паду… »
Ни обележја, ни крив(а)ца за пад хеликоптера, а ни министара да одају пошту…

Ни обележја, ни крив(а)ца за пад хеликоптера, а ни министара да одају пошту…

Н1 Инфо 13.03.2021
Пилоти у пензији запалили су свеће на њиви код сурчинског аеродрома где је пре шест година у паду војног хеликоптера страдало четворо њихових колега. Минутом ћутања одали су им пошту, а на државу апеловали да им подигне… »
Шест година од пада војног хеликоптера код Београда: Ни обележја, ни крив(а)ца

Шест година од пада војног хеликоптера код Београда: Ни обележја, ни крив(а)ца

Радио 021 13.03.2021
Група пензионисаних ваздухопловаца одала је данас почаст погинулим колегама на њиви код аеродрома Никола Тесла у Београду, где се пре шест година срушио војни хеликоптер који је превозио болесну бебу из Новог Пазара. У паду… »
Ослободјење: Када се промени власт у Србији мора да се расветли пад транспортног хеликоптера Ми-17

Ослободјење: Када се промени власт у Србији мора да се расветли пад транспортног хеликоптера Ми-17

Нови магазин 13.03.2021
Председник Савета безбедности и одбране покрета Ослободјење Јанко Тодоров изјавио је данас да када се промени власт у Србији - мора од почетка до краја да се расветли трагедија пада транспортног војног хеликоптера Ми-17, у коме… »
Минут ћутања и почаст за погинуле у паду војног хеликоптера у Сурчину

Минут ћутања и почаст за погинуле у паду војног хеликоптера у Сурчину

Н1 Инфо 13.03.2021
Данас се навршава шест година од пада транспортног хеликоптера Војске Србије Ми-17, у коме је страдало седам особа на километар од аеродрома "Никола Тесла". Група пензионисаних ваздухопловаца је на њиви код сурчинског аеродрома… »
Летачи одали пошту погинулим колегама

Летачи одали пошту погинулим колегама

РТС 13.03.2021
Група пензионисаних ваздухопловаца одала је почаст на њиви код сурчинског аеродрома и обележила шесту годишњицу погибије четворице колега, страдалих у паду хеликоптера Ми-17, који је превозио бебу из Новог Пазара за Београд. У… »
Минут ћутања за настрадале у хеликоптерској несрећи

Минут ћутања за настрадале у хеликоптерској несрећи

Нова 13.03.2021
Данас се навршава шест година од пада транспортног хеликоптера Војске Србије Ми-17 , у коме је страдало седам особа на километар од аеродрома "Никола Тесла". Минутом ћутања почаст страдалим члановима посаде војног хеликоптера… »
Главно питање о паду хеликоптера без одговора

Главно питање о паду хеликоптера без одговора

Нова 13.03.2021
Пад транспортног војног хеликоптера Ми-17, у коме је трагично страдало седам особа, међу којима је и петодневна беба, ни шест година касније не престаје да интригира јавност. Сваки вид одговорности је изостао, тужилаштво је… »
ШЕСТ ГОДИНА ОД ПАДА ХЕЛИКОПТЕРА КОД СУРЧИНА

ШЕСТ ГОДИНА ОД ПАДА ХЕЛИКОПТЕРА КОД СУРЧИНА

Санџак хабер 13.03.2021
На данашњи дан 2015. године код аеродрома Сурчин срушио се хеликоптер. У овој несрећи погинула су четири члана посаде, два здравствена радника из Новог Пазара и беба стара, пет дана. Због веома лоших временских услова… »

Вести дана »