Повезане вести
Шест година од пада војног хеликоптера код Београда
Слободна Европа 13.03.2021
Група пензионисаних ваздухопловаца одала је 13. марта почаст погинулим колегама на њиви код аеродрома Никола Тесла у Београду, где се пре шест година срушио војни хеликоптер превозио болесну бебу из Новог Пазара. У паду… »
Ни обележја, ни крив(а)ца за пад хеликоптера, а ни министара да одају пошту…
Н1 Инфо 13.03.2021
Пилоти у пензији запалили су свеће на њиви код сурчинског аеродрома где је пре шест година у паду војног хеликоптера страдало четворо њихових колега. Минутом ћутања одали су им пошту, а на државу апеловали да им подигне… »
Шест година од пада војног хеликоптера код Београда: Ни обележја, ни крив(а)ца
Радио 021 13.03.2021
Група пензионисаних ваздухопловаца одала је данас почаст погинулим колегама на њиви код аеродрома Никола Тесла у Београду, где се пре шест година срушио војни хеликоптер који је превозио болесну бебу из Новог Пазара. У паду… »
Ослободјење: Када се промени власт у Србији мора да се расветли пад транспортног хеликоптера Ми-17
Нови магазин 13.03.2021
Председник Савета безбедности и одбране покрета Ослободјење Јанко Тодоров изјавио је данас да када се промени власт у Србији - мора од почетка до краја да се расветли трагедија пада транспортног војног хеликоптера Ми-17, у коме… »
Минут ћутања и почаст за погинуле у паду војног хеликоптера у Сурчину
Н1 Инфо 13.03.2021
Данас се навршава шест година од пада транспортног хеликоптера Војске Србије Ми-17, у коме је страдало седам особа на километар од аеродрома "Никола Тесла". Група пензионисаних ваздухопловаца је на њиви код сурчинског аеродрома… »
Летачи одали пошту погинулим колегама
РТС 13.03.2021
Група пензионисаних ваздухопловаца одала је почаст на њиви код сурчинског аеродрома и обележила шесту годишњицу погибије четворице колега, страдалих у паду хеликоптера Ми-17, који је превозио бебу из Новог Пазара за Београд. У… »
Минут ћутања за настрадале у хеликоптерској несрећи
Нова 13.03.2021
Данас се навршава шест година од пада транспортног хеликоптера Војске Србије Ми-17 , у коме је страдало седам особа на километар од аеродрома "Никола Тесла". Минутом ћутања почаст страдалим члановима посаде војног хеликоптера… »
Главно питање о паду хеликоптера без одговора
Нова 13.03.2021
Пад транспортног војног хеликоптера Ми-17, у коме је трагично страдало седам особа, међу којима је и петодневна беба, ни шест година касније не престаје да интригира јавност. Сваки вид одговорности је изостао, тужилаштво је… »
ШЕСТ ГОДИНА ОД ПАДА ХЕЛИКОПТЕРА КОД СУРЧИНА
Санџак хабер 13.03.2021
На данашњи дан 2015. године код аеродрома Сурчин срушио се хеликоптер. У овој несрећи погинула су четири члана посаде, два здравствена радника из Новог Пазара и беба стара, пет дана. Због веома лоших временских услова… »
Вести дана »
Студенти у блокади објавили детаљни план марша од Београда до Новог Сада
Бета пре 1 сатјош 18 повезаних
Није изабрана нова влада привремених приштинских институција, Курти није добио већину
РТВ пре 23 минутајош 17 повезаних