Povezane vesti
Šest godina od pada vojnog helikoptera kod Beograda
Slobodna Evropa 13.03.2021
Grupa penzionisanih vazduhoplovaca odala je 13. marta počast poginulim kolegama na njivi kod aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, gde se pre šest godina srušio vojni helikopter prevozio bolesnu bebu iz Novog Pazara. U padu helikoptera 13. marta 2015… »
Ni obeležja, ni kriv(a)ca za pad helikoptera, a ni ministara da odaju poštu…
N1 Info 13.03.2021
Piloti u penziji zapalili su sveće na njivi kod surčinskog aerodroma gde je pre šest godina u padu vojnog helikoptera stradalo četvoro njihovih kolega. Minutom ćutanja odali su im poštu, a na državu apelovali da im podigne spomenik. Pored članova… »
Šest godina od pada vojnog helikoptera kod Beograda: Ni obeležja, ni kriv(a)ca
Radio 021 13.03.2021
Grupa penzionisanih vazduhoplovaca odala je danas počast poginulim kolegama na njivi kod aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, gde se pre šest godina srušio vojni helikopter koji je prevozio bolesnu bebu iz Novog Pazara. U padu helikoptera 13. marta 2015… »
Oslobodjenje: Kada se promeni vlast u Srbiji mora da se rasvetli pad transportnog helikoptera Mi-17
Novi magazin 13.03.2021
Predsednik Saveta bezbednosti i odbrane pokreta Oslobodjenje Janko Todorov izjavio je danas da kada se promeni vlast u Srbiji - mora od početka do kraja da se rasvetli tragedija pada transportnog vojnog helikoptera Mi-17, u kome je tragično stradalo… »
Minut ćutanja i počast za poginule u padu vojnog helikoptera u Surčinu
N1 Info 13.03.2021
Danas se navršava šest godina od pada transportnog helikoptera Vojske Srbije Mi-17, u kome je stradalo sedam osoba na kilometar od aerodroma "Nikola Tesla". Grupa penzionisanih vazduhoplovaca je na njivi kod surčinskog aerodroma odala počast i… »
Letači odali poštu poginulim kolegama
RTS 13.03.2021
Grupa penzionisanih vazduhoplovaca odala je počast na njivi kod surčinskog aerodroma i obeležila šestu godišnjicu pogibije četvorice kolega, stradalih u padu helikoptera Mi-17, koji je prevozio bebu iz Novog Pazara za Beograd. U padu helikoptera tog… »
Minut ćutanja za nastradale u helikopterskoj nesreći
Nova 13.03.2021
Danas se navršava šest godina od pada transportnog helikoptera Vojske Srbije Mi-17 , u kome je stradalo sedam osoba na kilometar od aerodroma "Nikola Tesla". Minutom ćutanja počast stradalim članovima posade vojnog helikoptera odalo je 13 njihovih… »
Glavno pitanje o padu helikoptera bez odgovora
Nova 13.03.2021
Pad transportnog vojnog helikoptera Mi-17, u kome je tragično stradalo sedam osoba, među kojima je i petodnevna beba, ni šest godina kasnije ne prestaje da intrigira javnost. Svaki vid odgovornosti je izostao, tužilaštvo je utvrdilo da nema istrage… »
ŠEST GODINA OD PADA HELIKOPTERA KOD SURČINA
Sandžak haber 13.03.2021
Na današnji dan 2015. godine kod aerodroma Surčin srušio se helikopter. U ovoj nesreći poginula su četiri člana posade, dva zdravstvena radnika iz Novog Pazara i beba stara, pet dana. Zbog veoma loših vremenskih uslova, helikopter je u Beograd, iz… »
Vesti dana »
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih
HRW: Prisilno raseljavanje stanovništva iz Gaze je ratni zločin
Glas Amerike pre 7 satijoš 26 povezanih
Hoće li moći zvezda bez njih? Poznato ko će propustiti meč sa Asvelom – Nedović nije jedini!
Hot sport pre 1 satjoš 25 povezanih
Tragedija kod Vršca: Poginuli otac i dvogodišnje dete; Preticao kamion u suprotnom smeru FOTO
B92 pre 13 minutajoš 21 povezana