Повезане вести
Нина Бадрић: Све ми је изгледнија идеја о копању кромпира
Нова 13.03.2021
Хрватска певачица Нина Бадрић огласила се путем друштвене мреже Инстаграм и истакла да јој је предлог о обављању пољопривредних послова, односно копању кромпира све изгледнија, с обиром на то да већ годину дана нема наступа… »
Све ми се више свиђа идеја о копању кромпира, дајте још предлога: Бадрићева направила пометњу на мрежама, јавила се и…
Курир 13.03.2021
Нина Бадрић огласила се поводом тога што већ годину дана не наступа, а одмах је уследио и одговор њене колегинице. Наиме, Нини су предлагали да вади кромпире, с обзиром на то да постоје и други послови осим певања, а она се… »
"Све ми је изгледнија идеја о копању кромпира" Нина Бадрић се пожалила што не ради, уследио одговор Александре Радовић
Блиц 13.03.2021
Нина Бадрић огласила се поводом тога што већ годину дана не наступа, а одмах је уследио и одговор њене колегинице Александре Радовић. - Срећно ми годину дана присилног одмора. Нове песме се снимају, планова је пуно у мојој… »
Вести дана »
Грађани верују држави - нико није правио залихе нафте; Ђедовић Хандановић: "Наћи ћемо решење" ВИДЕО
Б92 пре 23 минутајош 46 повезаних
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 4 сатијош 29 повезаних
Уживо У Белгороду активирана противваздушна одбрана; Продоран удар: Расте број жртава ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 3 минутајош 75 повезаних