Povezane vesti
Nina Badrić: Sve mi je izglednija ideja o kopanju krompira
Nova 13.03.2021
Hrvatska pevačica Nina Badrić oglasila se putem društvene mreže Instagram i istakla da joj je predlog o obavljanju poljoprivrednih poslova, odnosno kopanju krompira sve izglednija, s obirom na to da već godinu dana nema nastupa. Naime, nakon što je… »
Sve mi se više sviđa ideja o kopanju krompira, dajte još predloga: Badrićeva napravila pometnju na mrežama, javila se i…
Kurir 13.03.2021
Nina Badrić oglasila se povodom toga što već godinu dana ne nastupa, a odmah je usledio i odgovor njene koleginice. Naime, Nini su predlagali da vadi krompire, s obzirom na to da postoje i drugi poslovi osim pevanja, a ona se sada našalila na taj račun… »
"Sve mi je izglednija ideja o kopanju krompira" Nina Badrić se požalila što ne radi, usledio odgovor Aleksandre Radović
Blic 13.03.2021
Nina Badrić oglasila se povodom toga što već godinu dana ne nastupa, a odmah je usledio i odgovor njene koleginice Aleksandre Radović. - Srećno mi godinu dana prisilnog odmora. Nove pesme se snimaju, planova je puno u mojoj glavi, ali muzika i nastupi su… »
Vesti dana »
Danas promenljivo i nestabilno, u drugom delu dana izraženiji grmljavinski procesi
RTV pre 27 minutajoš 9 povezanih
San Antonio "rasterao vukove" i zakazao spektakl sa Oklahomom, Detroit ponovo odbio da "umre"
Sportske.net pre 37 minutajoš 12 povezanih
Bivšem načelniku beogradske policije Veselinu Miliću određen pritvor do 30 dana
Sputnik pre 12 minutajoš 19 povezanih