Povezane vesti
Priželjkuju ulazak Ivane Aleksić u zadrugu! Bora bi voleo da vidi Nenadovu ženu u rijalitiju, Sanja mu otkrila šta zna o njoj!…
Kurir 13.03.2021
Sanja Stanković i Bora Santana večerali su, pa neobavezno pričali o potencijalnom baražu i zadrugarima koje bi voleli da ponovo vide u rijalitiju. - Ja bih volela da se Đole vrati, nedostaje mi - rekla je Sanja. - Zamisli da uđe žena od Ša... Šta bi to… »
Imaju prošlost pre zadruge 4! Ša otkrio da je upoznao Taru kada je imala 15 godina: A onda isplanirali zajednički život van…
Kurir 13.03.2021
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša raspričali su se u pušionici, pa otkrili kako su se zaista upoznali, a onda se Simova osvrnula i na skandalozne snimke koji su osvanuli van: - On i ja smo se upoznali pre šest godina. Mislim, upoznali - počela je Tara. - A… »
"Ja umirem za ikom": Ša otkrio svoje planove čim izađe iz "Zadruge", Taru ni ne spominje: "Tu vidim spas"
Blic 13.03.2021
Nenad Aleksić Ša pričao je Ermini Pašović o svojim planovima nakon što izađe iz "Zadruge", pa se dotakao i svog odnosa sa suprugom Ivanom koju je prevario u rijalitiju sa Tarom Simov. - Šta je meni u glavi, svetla tačka. Peđini klinci, gledaću da se sa… »
"Što je meni pukao brak: Onda?!" Ša pobesneo kada mu je Tara priznala da je napolju zanima samo bivši verenik, pale prozivke
Blic 13.03.2021
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su nastavili da se raspravljaju, a onda je Tara izjavila rečenicu zbog koje je reper pobesneo. - Vidim da te nešto muči, pa dođeš meni da šištiš - komentarisao je reper. - To nešto što me muči nije ovde, napolju je. Jedna… »
Bleda i ispijena: Žena Nenada Ša očajna nakon njegove prevare, ne može da dođe sebi, šeta zakamuflirana i krije se od svih…
Blic 13.03.2021
Ivana Aleksić, supruga Nenada Aleksića Ša, veoma teško podnosi javnu prevaru koju je reper učinio u rijalitiju "Zadruga 4", započeviši vezu sa Tarom Simov. Ivana svakodnevno odlazi u salon lepote koji je u vlasništvu nje i repera, a koji se nalazi u… »
Vesti dana »

U Srbiji 5 dana za redom biće kao u paklu – i danju i noću: Očekuje nas još jedan talas 40+, a evo od kog datuma će vreme biti savršeno
Nova pre 27 minutajoš 14 povezanih

"Uhapšena lica koja su nameravala da podmetnu požar u sutomoru!" Pekić uživo iz Crne Gore sa najnovijim informacijama: Vatrogasci danonoćno na terenu!
Kurir pre 17 minutajoš 14 povezanih

Uživo doći će do razmene teritorija? Tramp ključa, sastaće se sa Putinom!
Alo pre 57 minutajoš 14 povezanih

Dijalo namučio Sinera, meč prekinuo protivpožarni alarm na stadionu
RTS pre 57 minutajoš 14 povezanih