Повезане вести
"Ово превазилази сваку меру": Тарин бивши се бесан огласио и оплео по њој и реперу: "Нека ме неко упозна да му ударим два…
Блиц 14.03.2021
После свађе која је избила између Таре Симов и Ненада Алексића Ша због љубоморе према Матеји Матијевићу, на Инстаграму се огласио управо он и изнео своје мишљење о целокупној ситуацији. - Стварно избегавам да се оглашавам на… »
Хит снимак репера од пре 7 месеци ком се САД сви смеју! Ненад Алексић Ша: Да преварим жену јавно и пред свима? Нисам ја луд…
Курир 14.03.2021
Ненад Алексић Ша направио је хаос када је у ријалитију упловио у романсу са Таром Симов, упркос томе што је ожењен. Репер је дуго био пријатељски присан са Таром, да би на крају када је сазнао од брата да га је жена напустила… »
Тара и Ша замало Да се поубијају! Репер бесан и псује: Ријалити пар био на ивици раскида, па уследио преокрет у кревету…
Курир 14.03.2021
Тара Симов и Ненад Алексић Ша су се неколико пута посвађали, а након што се пожалила Сандри Решић на ситуацију са њим, репер је као фурија улетео у просторију за пушење где је седела. Репер је викао на Тару, а она је све време… »
Оставила га због преваре у ријалитију и кренула даље: Ненадова бивша жена у проводу, изгледа никад боље! (фото)
Мондо 14.03.2021
Многи су очекивали другачије, али она блиста. Многи су очекивали другачије, али она блиста. Репер Ненад Алексић Ша последњих дана је главна тема медија и ријалитија, али не у позитивном, већ у негативном смислу - због јавне… »
Ивана Алексић насмејана после ријалити преваре њеног мужа: Реперова жена блиста, а Тарин бивши изгорео од беса због Симове…
Курир 14.03.2021
Ненад Алексић Ша јавно је преварио супругу Ивану у ријалитију са Таром Симов, након чега је реперова жена поднела наводно захтев за развод брака. Она се сада појавила на рођендану певачице Вишње Петровић, а њен долазак није… »
Док бивши утеху тражи у кревету љубавнице, насмејана и дотерана Ивана Алексић ухваћена у изласку, никад боље није изгледала…
Ало 14.03.2021
Хаиос. јавно је преварио супругу Ивану у ријалитију са Таром Симов, након чега је реперова жена поднела наводно захтев за развод брака. Она се сада појавила на рођендану певачице Вишње Петровић, а њен долазак није прошао… »
Тара и Ша се умало побили: Старлета из беса ударала песницом у зид, репер је држао: "Пусти ме психопато"
Блиц 14.03.2021
Тара Симов и Ненад Алексић Ша су се синоћ неколико пута посвађали током емисије "Питања новинара", те је у једном моменту умало дошло до физичког окршаја. - Причај са мном! Хоћу да знам на чему сам, да знам како да пловим! -… »
Тара и Ша беже из Србије: Већ су све испланирали за своју будућност - ево детаља
Блиц 13.03.2021
Тара Симов и Ненад Алексић Ша у кревету су "ковали" планове за своју будућност. - Мислиш да идемо тамо? Ја бих могао лагано, знаш какву бих им музику правио? - био је срећан Ша. - Ето, Ненад и ја смо испланирали да идемо у Грчку… »
Вести дана »
Ниш под водом! Киша претворила улице у реке и језера, а неће стати до суботе: Ево када се очекује прави потоп (фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Након Конгреса, и амерички Сенат усвојио одлуку о објављивању Епстинових досијеа
Политика пре 54 минутајош 4 повезане
Трамп срдачно примио у Вашингтону саудијског предстолонаследника Мохамеда бин Салмана
Данас пре 5 сатијош 1 повезана