Повезане вести

"Било је он или ми": Бивши полицајац који је ранио провалника: Тражио ми је новац, из ногавице сам извукао пиштољ и пуцао…

"Било је он или ми": Бивши полицајац који је ранио провалника: Тражио ми је новац, из ногавице сам извукао пиштољ и пуцао…

Блиц 14.03.2021
Полицајац у пензији Милутин Цветковић (86) из Лебана, који је у ноћи 13.марта ранио провалника са секиром у рукама и фантомком на глави, каже да је морао да пуца јер би у противном он њега убио будући да није имамо никакву… »
Пробудио ме маскирани човек са секиром у рукама: Огласио се дека Милутин (86) који је упуцао провалника од пиштоља се не…

Пробудио ме маскирани човек са секиром у рукама: Огласио се дека Милутин (86) који је упуцао провалника од пиштоља се не…

Курир 14.03.2021
Полицајац у пензији Милутин Цветковић (86) из Лебана пуштен је јутрос из полиције где је задржаван 48 сати након што је упуцао лопова који му је провалио у кућу. Милутин на периферији Лебана живи са непокретом супругом, а наводи… »
Пензионисани полицајац који је ранио провалника пуштен да се брани са слободе

Пензионисани полицајац који је ранио провалника пуштен да се брани са слободе

Радио 021 14.03.2021
Пензионисани полицајац који је јуче ранио лопова у својој кући у Лебану пуштен је да се брани са слободе, преносе медији. Њему је изречена мера забране напуштања боравишта. Подсетимо, 86-годишњи полицајац у пензији упуцао је… »
Милутин (87) из лебана обрадовао породицу изласком из притвора Ћерка: Уморан је и спава, надлежни се понашали више него…

Милутин (87) из лебана обрадовао породицу изласком из притвора Ћерка: Уморан је и спава, надлежни се понашали више него…

Курир 14.03.2021
На изненађење целе породице, Милутин Цветковић (87), који је јуче притворен на 48 сати због тога што је у току ноћи пуцао на провалника, пуштен је јутрос из притвора по налогу Вишег тужилаштва у Лесковцу и поприлично је… »
Сазнајемо: Бивши полицајац који је ранио лопова у својој кући пуштен да се брани са слободе

Сазнајемо: Бивши полицајац који је ранио лопова у својој кући пуштен да се брани са слободе

Блиц 14.03.2021
Бивши полицајац у пензији који је јуче ранио лопова у својој кући у Лебану пуштен је да се брани са слободе, сазнаје "Блиц". Њему је изречена мера забране напуштања боравишта. Подсетимо, полицјац у пензији (86) упуцао је синоћ… »
Лебане: Старац који је упуцао лопова пуштен из притвора

Лебане: Старац који је упуцао лопова пуштен из притвора

Нова 14.03.2021
Бивши полицајац у пензији који је јуче ранио лопова у својој кући у Лебану пуштен је да се брани са слободе, сазнаје "Блиц". Њему је изречена мера забране напуштања боравишта. Подсећања ради, полицјац у пензији (86) упуцао је… »
Старац устрелио провалника, окривљен за покушај: Убиства?! Контроверзан случај у Лебану, да ли је ово нужна одбрана

Старац устрелио провалника, окривљен за покушај: Убиства?! Контроверзан случај у Лебану, да ли је ово нужна одбрана

Блиц 13.03.2021
Цело Лебане било је шокирано сазнањем да је старац (86) ноћас упуцао 52 године млађег мушкарца. Старац је ухапшен, а младић (34) с повредама опасним по живот превезен је у Општу болницу у Лесковцу. У медијима се спекулише да је… »
Вулин: Пуцање у провалника је нужна одбрана, а не покушај убиства

Вулин: Пуцање у провалника је нужна одбрана, а не покушај убиства

Данас 13.03.2021
Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин најавио је данас да ће предложити министарки правде Маји Поповић да поведе расправу о могућој промени кривичног закона и дефиниције нужне одбране, јер како је оценио у случају… »

Вести дана »