Povezane vesti
Kirios zaboravio Federera, pa se “vadio”: On je za mene bog, voleo bih da bude 1. igrač sveta (VIDEO)
Vesti online 14.03.2021
Čelnici ATP-a napravili su zanimljivu anketu među teniserima kako bi videli njihovo mišljenje ko će na kraju 2021. godine biti u TOP 10, a, zanimljivo, dok su svi spomenuli Novaka Đokoviće, Federera su uglavnom izostavljali. U anketi su učestvovali… »
Teniseri su sve rekli - Đoković će biti najbolji: Novak još dugo na 1. mestu, Federera su svi zaboravili!
Mondo 14.03.2021
Kolege nemaju nikakvu dilemu! Kolege nemaju nikakvu dilemu! Novak Đoković će biti najbolji teniser sveta na kraju 2021. godine! I ovo ne kažemo mi, ovo kažu osmorica njegovih kolega i rivala sa ATP tura! Zanimljivu anketu napravio je ATP među teniserima… »
Vesti dana »

Opozicija u Zaječaru pregledala izborni materijal: Traže poništavanje izbora i raspisivanje novih zbog nepravilnosti
NIN pre 2 satajoš 19 povezanih

Vlada ukida pojedine odluke, profesori ne odustaju od protesta na raskrsnici
Nova pre 3 satajoš 15 povezanih

Petković: Odluka suda u Prištini o zabrani srpske zastave usmerena protiv srpskog naroda
N1 Info pre 40 minutajoš 18 povezanih

„Ako mislite da ćete ovako da me zaustavite, varate se“: Oglasio se pretučeni Aleksandar Jovanov, mladić koji je na štakama pešačio sa studentima po Srbiji
Nova pre 35 minutajoš 7 povezanih

Nastavljena vanredna sednica Skupštine Srbije: Poslanici o studentskim blokadama, Pionirskom parku, izborima
NIN pre 10 minutajoš 20 povezanih