Povezane vesti
Preminuo Albert Andijev, Rus koji se borio za Srbiju
Sputnik 14.03.2021
Albert Andijev, ruski dobrovoljac koji se borio u redovima Vojske Jugoslavije na Kosmetu u vreme NATO agresije, preminuo je u kovid bolnici u Batajnici od posledica zaraze virusom korona, javljaju mediji. Andijev, poreklom iz Južne Osetije, priključio se… »
Preminuo vlasotinački zet Albert Andiev, ruski dobrovoljac i srpski rodoljub
Jugmedia 14.03.2021
Rus Albert Ahsarbekovič Andiev, poreklom iz Južne Osetije, koji je 1999. prešao hiljade kilometara da bi pomogao Srbima u borbama na Kosmetu, preminuo je u bolnici u Batajnici, od posledica korona virusa. U borbama na Kosovu, ruski dobrovoljac je izgubio… »
Ovako je govorio Rus Albert: Samo sam držao metlu da počistim đubre iz vaše kuće. Dao sinu ime Lazar
Telegraf 14.03.2021
Albert Ahsarbekovič Andijev preminuo je od korona virusa u bolnici u Batajnici. Bog me je nagradio mogućnošću da upoznam vas u najbolje vreme, onda kada je bilo najteže, govorio je na tribini povodom 20 godina od bitke na Paštriku, pre dve godine Rus… »
Preminuo Albert Rus, čovek koji se borio u prvim redovima za Kosovo i ostao bez oka: Imao je koronu
Telegraf 14.03.2021
Njegovi prijatelji i poštovaoci opraštaju se od čoveka u kom su videli samo čistu dušu i herojsku snagu. Rus Albert Ahsarbekovič Andijev, poreklom iz Južne Osetije, koji je 1999. prešao hiljade kilometara da bi pomogao Srbima u borbama na Kosmetu… »
Vesti dana »

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 1 satjoš 24 povezane

Vremenska prognoza za utorak 29. jul: Sutra svežije, vetrovito, mestimično sa kišom
Beta pre 2 satajoš 41 povezana

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 63 povezane

„Orlovi“, srećno: Sve sa početka priprema srpske reprezentacije!
Sport klub pre 1 satjoš 59 povezanih

Novi Sad: Spor oko spomenika žrtvama nadstrešnice – opozicija protiv predlagača SNS-a
Serbian News Media pre 2 satajoš 20 povezanih