Povezane vesti

Preminuo Albert Andijev, Rus koji se borio za Srbiju

Preminuo Albert Andijev, Rus koji se borio za Srbiju

Sputnik 14.03.2021
Albert Andijev, ruski dobrovoljac koji se borio u redovima Vojske Jugoslavije na Kosmetu u vreme NATO agresije, preminuo je u kovid bolnici u Batajnici od posledica zaraze virusom korona, javljaju mediji. Andijev, poreklom iz Južne Osetije, priključio… »
Preminuo vlasotinački zet Albert Andiev, ruski dobrovoljac i srpski rodoljub

Preminuo vlasotinački zet Albert Andiev, ruski dobrovoljac i srpski rodoljub

Jugmedia 14.03.2021
Rus Albert Ahsarbekovič Andiev, poreklom iz Južne Osetije, koji je 1999. prešao hiljade kilometara da bi pomogao Srbima u borbama na Kosmetu, preminuo je u bolnici u Batajnici, od posledica korona virusa. U borbama na Kosovu, ruski dobrovoljac je… »
Ovako je govorio Rus Albert: Samo sam držao metlu da počistim đubre iz vaše kuće. Dao sinu ime Lazar

Ovako je govorio Rus Albert: Samo sam držao metlu da počistim đubre iz vaše kuće. Dao sinu ime Lazar

Telegraf 14.03.2021
Albert Ahsarbekovič Andijev preminuo je od korona virusa u bolnici u Batajnici. Bog me je nagradio mogućnošću da upoznam vas u najbolje vreme, onda kada je bilo najteže, govorio je na tribini povodom 20 godina od bitke na Paštriku, pre dve godine… »
Preminuo Albert Rus, čovek koji se borio u prvim redovima za Kosovo i ostao bez oka: Imao je koronu

Preminuo Albert Rus, čovek koji se borio u prvim redovima za Kosovo i ostao bez oka: Imao je koronu

Telegraf 14.03.2021
Njegovi prijatelji i poštovaoci opraštaju se od čoveka u kom su videli samo čistu dušu i herojsku snagu. Rus Albert Ahsarbekovič Andijev, poreklom iz Južne Osetije, koji je 1999. prešao hiljade kilometara da bi pomogao Srbima u borbama na Kosmetu… »

Vesti dana »