Повезане вести

Преминуо Алберт Андијев, Рус који се борио за Србију

Преминуо Алберт Андијев, Рус који се борио за Србију

Спутник 14.03.2021
Алберт Андијев, руски добровољац који се борио у редовима Војске Југославије на Космету у време НАТО агресије, преминуо је у ковид болници у Батајници од последица заразе вирусом корона, јављају медији. Андијев, пореклом из… »
Преминуо власотиначки зет Алберт Андиев, руски добровољац и српски родољуб

Преминуо власотиначки зет Алберт Андиев, руски добровољац и српски родољуб

Југмедиа 14.03.2021
Рус Алберт Ахсарбекович Андиев, пореклом из Јужне Осетије, који је 1999. прешао хиљаде километара да би помогао Србима у борбама на Космету, преминуо је у болници у Батајници, од последица корона вируса. У борбама на Косову… »
Овако је говорио Рус Алберт: Само сам држао метлу да почистим ђубре из ваше куће. Дао сину име Лазар

Овако је говорио Рус Алберт: Само сам држао метлу да почистим ђубре из ваше куће. Дао сину име Лазар

Телеграф 14.03.2021
Алберт Ахсарбекович Андијев преминуо је од корона вируса у болници у Батајници. Бог ме је наградио могућношћу да упознам вас у најбоље време, онда када је било најтеже, говорио је на трибини поводом 20 година од битке на… »
Преминуо Алберт Рус, човек који се борио у првим редовима за Косово и остао без ока: Имао је корону

Преминуо Алберт Рус, човек који се борио у првим редовима за Косово и остао без ока: Имао је корону

Телеграф 14.03.2021
Његови пријатељи и поштоваоци опраштају се од човека у ком су видели само чисту душу и херојску снагу. Рус Алберт Ахсарбекович Андијев, пореклом из Јужне Осетије, који је 1999. прешао хиљаде километара да би помогао Србима у… »

Вести дана »