Povezane vesti
Policajac koji je ranio provalnika: Stajao je iznad moje glave sa sekirom u rukama i fantomkom na glavi (foto, video)
Jugmedia 14.03.2021
Policajac u penziji Milutin Cvetković (86) iz Lebana pušten je jutros iz policije posle 48 sati zadržavanja i on je danas kod svoje kuće na periferiji Lebana sa svojom nepokretom suprugom. U razgovoru za juGmedu priča da se lopov u njegovu kuću ušunjao… »
Deda Milutin upucao provalnika: Imao fantomku i sekiru, rekao "ode glava", od pištolja se ne odvajam
Telegraf 14.03.2021
Rekao mi je: "Ti imaš pare, rekli su mi da imaš puno para i ako mi ih odmah ne predaš zaklaću i tebe i tvoju ženu" Policajac u penziji Milutin Cvetković (86) iz Lebana pušten je jutros iz policije posle 48 sati zadržavanja i on je danas kod svoje kuće na… »
Vesti dana »
(Foto) Jokić s velikim zavojem na ruci: Džoker zabrinuo navijače, kratko prokomentarisao novi problem
Dnevnik pre 16 minutajoš 45 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 12. februar: Ujutru mestimično sa kišom, tokom dana sunčano
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
Kanadska policija identifikovala masovnog ubicu: Osumnjičen osamnaestogodišnjak koji je menjao pol
NIN pre 6 minutajoš 18 povezanih
Advokatska komora Srbije najavila trodnevnu obustavu rada zbog izmena pravosudnih zakona
NIN pre 5 minutajoš 8 povezanih
Mlekari i poljoprivrednici nastavljaju blokadu magistrale na zapadu Srbije
Slobodna Evropa pre 26 minutajoš 14 povezanih