Повезане вести

Бесни Зверев испрозивао Федерера и систем: Роџеров сам фан, али ово нема смисла…

Бесни Зверев испрозивао Федерера и систем: Роџеров сам фан, али ово нема смисла…

Вести онлине 15.03.2021
Александар Зверев је један од тенисера који желе да преузму АТП сцену од великана овог спорта, али Немац је имао шта да замери систему бодовања. Он је као репер узео рангирање Роџера Федерера који је одиграо пар мечева у… »
Зверев љут на АТП, Федерер изнервирао Немца

Зверев љут на АТП, Федерер изнервирао Немца

Спортске.нет 15.03.2021
Поглед на најновију АТП листу није пријао очима немачког тенисера Александра Зверева, којем није јасно како Роџер Федерер, који 13 месеци није играо, заузима бољу позицију од њега. Зверев је занемарио да је због "корона… »
Зверев напао АТП: Федерер испред мене? Како?

Зверев напао АТП: Федерер испред мене? Како?

Нова 15.03.2021
Александар Зверев незадовољан је АТП бодовањем, због ког је иза Роџера Федерера, иако Швајцарац дуго није играо. Немачки тенисер руског порекла сматра да је неправедан систем “заштићених бодова”, па се јавно запитао како је… »
Какав удар на федерера и АТП, неће да ћути: Немац је бесан због система - "Како је он боље рангиран од мене?"

Какав удар на федерера и АТП, неће да ћути: Немац је бесан због система - "Како је он боље рангиран од мене?"

Мондо 15.03.2021
Има неке добре аргументе... Има неке добре аргументе... Александер Зверев је недавно имао само речи хвале за игру Новака Ђоковића, за све оно што он ради на терену, говорећи да некад има утисак да му Србин "чита мисли". Ипак… »

Вести дана »