Повезане вести
Зола лудује после избацивања: Миљанин бивши поделио хит снимак, ријалити му није ни на крај памети! (видео)
Курир 15.03.2021
Лазар Чолић Зола избачен је из ријалитија, а сада се огласио на друштвеним мрежама. Зола је судећи према његовој најновијој објави прилично расположен и вратио се старом послу, па је пуштао музику и уживао у свом дому. Бивши… »
Зола ИЗБАЧЕН из Задруге, Миљана га мушки СПУСТИЛА!
Свет & Скандал 15.03.2021
Лазар Чолић Зола синоћ је изгубио у дуелу са Мином Врбашки, а како је имао мање гласова публике он је био тај који је напустио “Задругу”. Приликом одласка са велелепног имања његова бивша партнерка Миљана Кулић упутила му је… »
Бацио сам године узалуд, уништио сам себи живот, Миљана је била проклета за мене! Зола напустио Задругу, па се изјадао као…
Курир 15.03.2021
Након што је Лазар Чолић Зола дефинитивно избачен из Задруге 4, сада већ бивши задругар, отишао је у студио где је сумирао утиске свог учешћа у ријалитију. - Изненађени смо номинацијом, како си? - питала је водитељка. - Излазим… »
Вести дана »
Зеленски спреман да распише референдум о Трамповом плану за окончање рата: Али, под једним условом...
Вечерње новости пре 2 сатајош 31 повезана
Зашто је ОКС изабрао Хајат, а не Скупштину? Ћациленд крије тајну
Спорт клуб пре 8 сатијош 19 повезаних
"Како расписати победу": Студенти Технолошког у Новом Саду у недељу организују трибину о изборима
Н1 Инфо пре 5 сатијош 37 повезаних