Povezane vesti

Zola ponosan nakon izlaska iz rijalitija Zadruga 4! (VIDEO)

Zola ponosan nakon izlaska iz rijalitija Zadruga 4! (VIDEO)

Svet plus 15.03.2021
Lazar Čolić Zola ponosan na sebe nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga 4" Izašao je regularno, to mu je bio cilj. Prema Miljani Kulić i dalje ima emocije ali kao prema čoveku, a ona je veoma burno reagovala kada je Zola izlazio. Nakon što je Lazar… »
Zola luduje posle izbacivanja: Miljanin bivši podelio hit snimak, rijaliti mu nije ni na kraj pameti! (video)

Zola luduje posle izbacivanja: Miljanin bivši podelio hit snimak, rijaliti mu nije ni na kraj pameti! (video)

Kurir 15.03.2021
Lazar Čolić Zola izbačen je iz rijalitija, a sada se oglasio na društvenim mrežama. Zola je sudeći prema njegovoj najnovijoj objavi prilično raspoložen i vratio se starom poslu, pa je puštao muziku i uživao u svom domu. Bivši dečko Miljane… »
Zola IZBAČEN iz Zadruge, Miljana ga muški SPUSTILA!

Zola IZBAČEN iz Zadruge, Miljana ga muški SPUSTILA!

Svet & Skandal 15.03.2021
Lazar Čolić Zola sinoć je izgubio u duelu sa Minom Vrbaški, a kako je imao manje glasova publike on je bio taj koji je napustio “Zadrugu”. Prilikom odlaska sa velelepnog imanja njegova bivša partnerka Miljana Kulić uputila mu je brutalne reči… »
Bacio sam godine uzalud, uništio sam sebi život, Miljana je bila prokleta za mene! Zola napustio Zadrugu, pa se izjadao kao…

Bacio sam godine uzalud, uništio sam sebi život, Miljana je bila prokleta za mene! Zola napustio Zadrugu, pa se izjadao kao…

Kurir 15.03.2021
Nakon što je Lazar Čolić Zola definitivno izbačen iz Zadruge 4, sada već bivši zadrugar, otišao je u studio gde je sumirao utiske svog učešća u rijalitiju. - Iznenađeni smo nominacijom, kako si? - pitala je voditeljka. - Izlazim regularno, to… »

Vesti dana »