Повезане вести
Ђилас: Немам рачуне нигде осим у Србији
РТС 15.03.2021
Лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је да нема никакве приватне рачуне нигде, осим у Србији. Ђилас је, на прес-конференцији рекао да нема фирму на Маурицијусу, нити је тамо овлашћен на било какав рачун. "Био сам… »
Ђилас одговара Вучићу о “рачуну на Маурицијусу”
Нова 15.03.2021
Лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас рекао је да не поседује приватне рачуне нигде, осим у Србији. Како је навео, на Маурицијусу нема никакву фирму, није овлашћен ни на какав рачун. “Био сам пре 20 година једном са… »
Дјилас: Немам рачуне ван Србије
Нови магазин 15.03.2021
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Дјилас изјавио је данас да не поседује рачуне на Маурицијусу или у било којој држави ван Србије. Коментаришући наводе председника Србије Александра Вучића да има тајне рачуне на… »
Ђилас: Немам рачуне ван Србије
Данас 15.03.2021
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је данас да не поседује рачуне на Маурицијусу или у било којој држави ван Србије. „Немам рачуне нити фирму на Маурицијусу, тамо само једном био на одмору са породицом… »
Ђилас: Немам приватне рачуне на Маурицијусу, ни у Швајцарској
Н1 Инфо 15.03.2021
Лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас рекао је да не поседује приватне рачуне нигде, осим у Србији. Како је навео, на Маурицијусу нема никакву фирму, није овлашћен ни на какав рачун. „Био сам пре 20 година једном са… »
Вести дана »

Временска прогноза за среду 22. октобар: Данас јутро магловито, током дана умерено облачно
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Сталне чланице Савета безбедности УН различито о стању на Косову, односима Београда и Приштине и мисији УНМИК
Данас пре 5 сатијош 4 повезане

"Не желим да губим време": Огласио се Трамп о састанку са Путином: Ово ће изнервирати председника Русије
Блиц пре 2 сатајош 4 повезане

У Европском парламенту дебата о Србији: Расправљали о паду надстрешнице и протестима, Кос позвала обе стране на мир
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана