Повезане вести

Ђилас: Немам рачуне нигде осим у Србији

Ђилас: Немам рачуне нигде осим у Србији

РТС 15.03.2021
Лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је да нема никакве приватне рачуне нигде, осим у Србији. Ђилас је, на прес-конференцији рекао да нема фирму на Маурицијусу, нити је тамо овлашћен на било какав рачун. "Био сам… »
Ђилас одговара Вучићу о “рачуну на Маурицијусу”

Ђилас одговара Вучићу о “рачуну на Маурицијусу”

Нова 15.03.2021
Лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас рекао је да не поседује приватне рачуне нигде, осим у Србији. Како је навео, на Маурицијусу нема никакву фирму, није овлашћен ни на какав рачун. “Био сам пре 20 година једном са… »
Дјилас: Немам рачуне ван Србије

Дјилас: Немам рачуне ван Србије

Нови магазин 15.03.2021
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Дјилас изјавио је данас да не поседује рачуне на Маурицијусу или у било којој држави ван Србије. Коментаришући наводе председника Србије Александра Вучића да има тајне рачуне на… »
Ђилас: Немам рачуне ван Србије

Ђилас: Немам рачуне ван Србије

Данас 15.03.2021
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је данас да не поседује рачуне на Маурицијусу или у било којој држави ван Србије. „Немам рачуне нити фирму на Маурицијусу, тамо само једном био на одмору са породицом… »
Ђилас: Немам приватне рачуне на Маурицијусу, ни у Швајцарској

Ђилас: Немам приватне рачуне на Маурицијусу, ни у Швајцарској

Н1 Инфо 15.03.2021
Лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас рекао је да не поседује приватне рачуне нигде, осим у Србији. Како је навео, на Маурицијусу нема никакву фирму, није овлашћен ни на какав рачун. „Био сам пре 20 година једном са… »

Вести дана »