Povezane vesti
Nemački lekari: Oštrije mere ili snažni treći talas
Vesti online 15.03.2021
Nemačko udruženje lekara intenzivne nege zatražilo je danas vraćanje oštrih mera kako bi se sprečio treći talas pandemije koronavirusa. – Na osnovu podataka koje imamo i zbog širenja britanske varijante, mi smo za vraćanje mera kako bismo sprečili… »
Nemački lekari: Oštrije mere ili snažni treći talas
Nova 15.03.2021
Nemačko udruženje lekara intenzivne nege zatražilo je danas vraćanje oštrih mera kako bi se sprečio treći talas pandemije koronavirusa. “Na osnovu podataka koje imamo i zbog širenja britanske varijante, mi smo za vraćanje mera kako bismo sprečili snažni… »
Nemački lekari traže vraćanje oštrih mera zbog trećeg talasa pandemije
N1 Info 15.03.2021
Nemačko udruženje lekara intenzivne nege zatražilo je vraćanje oštrih mera kako bi se sprečio treći talas pandemije koronavirusa. „Na osnovu podataka koje imamo i zbog širenja britanske varijante, mi smo za vraćanje mera kako bismo sprečili snažni… »
Vesti dana »
Turistički raj u grotlu rata, eksplozije odjekuju u Dubaiju! Aerodrom paralisan, objavljeni dramatični snimci, rakete lete iznad glava! (video)
Kurir pre 28 minutajoš 28 povezanih
Nikola iz Abu Dabija nakon iranskog napada: "Čulo se tri puta ‘bam, bam, bam’, svi smo dobili dva upozorenja na telefon"
Nova pre 38 minutajoš 35 povezanih
Uživo (Video) Izrael i SAD napali Iran: Poginulo više od 50 učenica, Teheran uzvratio raketama i na UAE, Katar, Bahrein
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 151 povezana
(Foto) Protest protiv izgradnje akvarijuma: Građani i studenti se okupili u Parku Ušće, saobraćaj obustavljen
Mondo pre 38 minutajoš 21 povezana