Povezane vesti
Nemački lekari: Oštrije mere ili snažni treći talas
Vesti online 15.03.2021
Nemačko udruženje lekara intenzivne nege zatražilo je danas vraćanje oštrih mera kako bi se sprečio treći talas pandemije koronavirusa. – Na osnovu podataka koje imamo i zbog širenja britanske varijante, mi smo za vraćanje mera kako bismo sprečili… »
Nemački lekari: Oštrije mere ili snažni treći talas
Nova 15.03.2021
Nemačko udruženje lekara intenzivne nege zatražilo je danas vraćanje oštrih mera kako bi se sprečio treći talas pandemije koronavirusa. “Na osnovu podataka koje imamo i zbog širenja britanske varijante, mi smo za vraćanje mera kako bismo sprečili snažni… »
Nemački lekari traže vraćanje oštrih mera zbog trećeg talasa pandemije
N1 Info 15.03.2021
Nemačko udruženje lekara intenzivne nege zatražilo je vraćanje oštrih mera kako bi se sprečio treći talas pandemije koronavirusa. „Na osnovu podataka koje imamo i zbog širenja britanske varijante, mi smo za vraćanje mera kako bismo sprečili snažni… »
Vesti dana »
Studentska lista predstavlja postizborni plan u Beogradu i centralnoj Srbiji
Newsmax Balkans pre 10 satijoš 13 povezanih
Neprijatelji sa svih strana, saveznici mu okreću leđa, a ratovi oko njegove zemlje bukte: Nekada su zbog novca oko njega obigravali, sada niko neće da mu pomogne
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih
Autobus pun dece sleteo sa puta: Jeziva nesreća na putu Mojkovac - Kolašin, moguća dva scenarija
Mondo pre 24 satajoš 20 povezanih
Đilas: Oni koji misle da ne treba da kandidujemo listu na izborima ostaju naši saborci
Radio 021 pre 2 satajoš 22 povezane