Povezane vesti
Nemački lekari: Oštrije mere ili snažni treći talas
Vesti online 15.03.2021
Nemačko udruženje lekara intenzivne nege zatražilo je danas vraćanje oštrih mera kako bi se sprečio treći talas pandemije koronavirusa. – Na osnovu podataka koje imamo i zbog širenja britanske varijante, mi smo za vraćanje mera kako bismo sprečili… »
Nemački lekari: Oštrije mere ili snažni treći talas
Nova 15.03.2021
Nemačko udruženje lekara intenzivne nege zatražilo je danas vraćanje oštrih mera kako bi se sprečio treći talas pandemije koronavirusa. “Na osnovu podataka koje imamo i zbog širenja britanske varijante, mi smo za vraćanje mera kako bismo sprečili snažni… »
Nemački lekari traže vraćanje oštrih mera zbog trećeg talasa pandemije
N1 Info 15.03.2021
Nemačko udruženje lekara intenzivne nege zatražilo je vraćanje oštrih mera kako bi se sprečio treći talas pandemije koronavirusa. „Na osnovu podataka koje imamo i zbog širenja britanske varijante, mi smo za vraćanje mera kako bismo sprečili snažni… »
Vesti dana »

RZS: Potrošačke cene u avgustu više za 0,2 odsto, na godišnjem nivou 4,7 procenata
Biznis.rs pre 27 minutajoš 31 povezana

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom u brdsko-planinskim predelima
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 34 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Radio sto plus pre 4 satijoš 26 povezanih

Mali: Histerija blokaderskih medija zbog vojne parade, Vojska Srbije nikad jača
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih