Povezane vesti
Nemački lekari: Oštrije mere ili snažni treći talas
Vesti online 15.03.2021
Nemačko udruženje lekara intenzivne nege zatražilo je danas vraćanje oštrih mera kako bi se sprečio treći talas pandemije koronavirusa. – Na osnovu podataka koje imamo i zbog širenja britanske varijante, mi smo za vraćanje mera kako bismo sprečili… »
Nemački lekari: Oštrije mere ili snažni treći talas
Nova 15.03.2021
Nemačko udruženje lekara intenzivne nege zatražilo je danas vraćanje oštrih mera kako bi se sprečio treći talas pandemije koronavirusa. “Na osnovu podataka koje imamo i zbog širenja britanske varijante, mi smo za vraćanje mera kako bismo sprečili snažni… »
Nemački lekari traže vraćanje oštrih mera zbog trećeg talasa pandemije
N1 Info 15.03.2021
Nemačko udruženje lekara intenzivne nege zatražilo je vraćanje oštrih mera kako bi se sprečio treći talas pandemije koronavirusa. „Na osnovu podataka koje imamo i zbog širenja britanske varijante, mi smo za vraćanje mera kako bismo sprečili snažni… »
Vesti dana »
Sve se vidi na Vidovdan – studentski skup u Kraljevu (BLOG)
Glas Šumadije pre 53 minutajoš 30 povezanih
(Video) Prednji deo automobila potpuno uništen: Teška nesreća na putu Kraljevo - Novi Pazar, stvaraju se zastoji
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih
Više od 1.300 ljudi umrlo usled toplotnog talasa koji je pogodio Evropu od 21. juna
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 26 povezanih
Advokatica: Pušteno svih 36 privedenih nakon Vidovdana na Gazimestanu, sutra prekršajno ročište
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih