Povezane vesti
Nemački lekari: Oštrije mere ili snažni treći talas
Vesti online 15.03.2021
Nemačko udruženje lekara intenzivne nege zatražilo je danas vraćanje oštrih mera kako bi se sprečio treći talas pandemije koronavirusa. – Na osnovu podataka koje imamo i zbog širenja britanske varijante, mi smo za vraćanje mera kako bismo sprečili… »
Nemački lekari: Oštrije mere ili snažni treći talas
Nova 15.03.2021
Nemačko udruženje lekara intenzivne nege zatražilo je danas vraćanje oštrih mera kako bi se sprečio treći talas pandemije koronavirusa. “Na osnovu podataka koje imamo i zbog širenja britanske varijante, mi smo za vraćanje mera kako bismo sprečili snažni… »
Nemački lekari traže vraćanje oštrih mera zbog trećeg talasa pandemije
N1 Info 15.03.2021
Nemačko udruženje lekara intenzivne nege zatražilo je vraćanje oštrih mera kako bi se sprečio treći talas pandemije koronavirusa. „Na osnovu podataka koje imamo i zbog širenja britanske varijante, mi smo za vraćanje mera kako bismo sprečili snažni… »
Vesti dana »
Ministarka Mesarović se dva puta zahvalila Vučiću zbog struje: Tvrdi da se situacija u Srbiji nastala zbog snega stabilizuje
Nova pre 20 minutajoš 31 povezana
Najdetaljnija vremenska prognoza do sada! Oglasio se direktor RHMZ: Nema opuštanja do kraja januara, a evo šta nas čeka u februaru i martu
Blic pre 10 minutajoš 78 povezanih