Повезане вести

Крајиновић напустио изолацију, већ у уторак игра у Дубаију

Крајиновић напустио изолацију, већ у уторак игра у Дубаију

Нова 15.03.2021
Филип Крајиновић ће ипак играти на турниру у Дубаију! Након што је објавио да је његов физиотерапеут Владе Капларевић добио позитиван налаз на коронавирус био је онемогућен да путује, али сада може да се упути на нову… »
Крајиновић “заробљен” у Дохи: Не пуштају ме из земље, хотела, собе...

Крајиновић “заробљен” у Дохи: Не пуштају ме из земље, хотела, собе...

Моззарт спорт 15.03.2021
"Прво су ми рекли да ћу остати два-три дана док не добијем два негативна теста. А онда је дошла информација да ћу морати да останем седам дана. Након тога нова информација је да морам да будем 14 дана у карантину" Тешка и… »
Ужас! Једва су ме извукли! Филипа пустили из изолације: Српски тенисер још увек није одустао, после драме иде у Дубаи

Ужас! Једва су ме извукли! Филипа пустили из изолације: Српски тенисер још увек није одустао, после драме иде у Дубаи

Мондо 15.03.2021
Рекао је да жели да заврши сезону, али... Рекао је да жели да заврши сезону, али... Након што је испао у првом колу турнира у Дохи, сазнао је да мора у изолацију. Српски тенисер Филип Крајиновић претходних дана проживљава драму… »
Крајиновић заробљен у Дохи, тражи формулу за спас

Крајиновић заробљен у Дохи, тражи формулу за спас

Спортске.нет 15.03.2021
Српски тенисер Филип Крајиновић налази се у соби у Дохи, коју не може да напусти јер је његов физиотерапеут, са којим је био у контакту, заражен коронавирусом. Крајиновић се јутрос укључио у Јутарњи програм ТВ Прва где је… »
Филип Крајиновић дочекао лепе вести, може да путује после корона фрке у Дохи!

Филип Крајиновић дочекао лепе вести, може да путује после корона фрке у Дохи!

Спортал блиц 15.03.2021
Српски тенисер Филип Крајиновић добио је дозволу да из Дохе оде у Дубаи. Један члан његовог тима, тачније физиотерапеут Владе Капларевић, био је позитиван на корона вирус, па је наш репрезентативац испрва био онемогућен да… »
Крајиновић очајан и бесан: Изгубио сам жељу за тенисом

Крајиновић очајан и бесан: Изгубио сам жељу за тенисом

Нова 15.03.2021
Филип Крајиновић налази се у изолацији у Дохи, одакле је објаснио како је изгубио жељу за повратком на терен и да ће по повратку кући одлучити шта ће даље. Српски тенисер нашао се у непријатној ситуацији и то не својом… »
Крајиновић очајан, тражи помоћ: Србина не пуштају из собе! Погледајте како изгледа Филипов затвор у Дохи (видео)

Крајиновић очајан, тражи помоћ: Србина не пуштају из собе! Погледајте како изгледа Филипов затвор у Дохи (видео)

Вечерње новости 15.03.2021
СРПСКИ тенисер Филип Крајиновић се тренутно налази у Дохи у изолацији, јер је један члан његовог тима, тачније физиотерапеут Владе Капларевић позитиван на Ковид-19. Тенисер се укључио у "Јутру" и објаснио да у изолацији мора да… »

Вести дана »