Povezane vesti

Novaku je stric poklonio jaknu: Trogodišnji Đoković je već tada pokazao da će biti veliki čovek

Novaku je stric poklonio jaknu: Trogodišnji Đoković je već tada pokazao da će biti veliki čovek

Večernje novosti 15.03.2021
SRĐAN Đokoković, otac najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, gostovao je na televiziji K1 gde je u jednoj emisiji govorio o uspesima svog sina! Tom prilikom Srđan Đoković je otkrio šta je savetovao Novaka na početku karijere, ali je ispričao i… »
Šta ćeš ti da prodaješ, ako meni poklanjaš stvari? Srđan Đoković otkrio anegdotu o Novaku, imao je samo 3 godine!

Šta ćeš ti da prodaješ, ako meni poklanjaš stvari? Srđan Đoković otkrio anegdotu o Novaku, imao je samo 3 godine!

Mondo 15.03.2021
Otac najboljeg tenisera sveta se prisetio... Otac najboljeg tenisera sveta se prisetio... Novak Đoković je ovog ponedeljka započeo 312. nedelju na vrhu ATP liste, čime je poboljšao sopstveni rekord, a o igraču kojeg sve više ljudi smatra za najboljeg… »
"Šta ćeš ti da prodaješ ako meni poklanjaš stvari?" Otac Đokovića otkrio šta je Nole uradio na Kopaoniku: "To govori kakav je…

"Šta ćeš ti da prodaješ ako meni poklanjaš stvari?" Otac Đokovića otkrio šta je Nole uradio na Kopaoniku: "To govori kakav je…

Blic 15.03.2021
Srđan Đoković gostovao je u emisiji "Kec na jedanaest" i tom prilikom govorio o svom sinu, najboljem teniseru sveta, Novaku Đokoviću. Srđan je otkrio šta je savetovao svog sina na samom početku karijere i kako je postigao svetski uspeh. - Novaku sam… »

Vesti dana »

Navijači priredili ponoćno iznenađenje fudbalerima Partizana!

Navijači priredili ponoćno iznenađenje fudbalerima Partizana!

Sportske.net pre 11 minutajoš 19 povezanih
'Francuska će priznati palestinsku državu'

'Francuska će priznati palestinsku državu'

BBC News pre 51 minutajoš 11 povezanih
Ameri preduhitrili Srbe - Jokić će igrati na Evrobaksetu!

Ameri preduhitrili Srbe - Jokić će igrati na Evrobaksetu!

Sportske.net pre 31 minutajoš 10 povezanih