Повезане вести
Новаку је стриц поклонио јакну: Трогодишњи Ђоковић је већ тада показао да ће бити велики човек
Вечерње новости 15.03.2021
СРЂАН Ђококовић, отац најбољег светског тенисера Новака Ђоковића, гостовао је на телевизији К1 где је у једној емисији говорио о успесима свог сина! Том приликом Срђан Ђоковић је открио шта је саветовао Новака на почетку… »
Шта ћеш ти да продајеш, ако мени поклањаш ствари? Срђан Ђоковић открио анегдоту о Новаку, имао је само 3 године!
Мондо 15.03.2021
Отац најбољег тенисера света се присетио... Отац најбољег тенисера света се присетио... Новак Ђоковић је овог понедељка започео 312. недељу на врху АТП листе, чиме је побољшао сопствени рекорд, а о играчу којег све више… »
"Шта ћеш ти да продајеш ако мени поклањаш ствари?" Отац Ђоковића открио шта је Ноле урадио на Копаонику: "То говори какав је…
Блиц 15.03.2021
Срђан Ђоковић гостовао је у емисији "Кец на једанаест" и том приликом говорио о свом сину, најбољем тенисеру света, Новаку Ђоковићу. Срђан је открио шта је саветовао свог сина на самом почетку каријере и како је постигао светски… »
Вести дана »
(ВИДЕО) Жарко Паспаљ поново на „удару“ навијача Партизана: Вређан и Остоја Мијаиловић
Данас пре 2 сатајош 5 повезаних
Опозиција у Лесковцу протестује ћутањем: Власт померила седницу до поноћи
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Фото) Језиви призори са Западне Мораве: Испливали шарани и сомови од по 20 кила, не зна се узрок великог помора
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
"Зеленски нема ништа док ја то не одобрим" Трампова порука хладан туш за Кијев: Ево шта је рекао о разговору са Путином
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана