Povezane vesti
"Kada popijem, javiću utiske" Predsednik Vučić dobio zanimljiv poklon iz Slovenije (foto)
Srbija danas 15.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram nalogu i sa pratiocima podelio zanimljiv poklon koji mu je stigao iz Slovenije. Poznato je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić inače veliki ljubitelj vina. - Vinari iz Kopra… »
Vinari iz Kopra poslali Vučiću vina, uključujući „malvaziju“ /foto/
Sputnik 15.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu da su mu vinari iz slovenačkog grada Kopra poslali svoja vina, uključujući „malvaziju“. „Pokazali su da su i ljubazniji i pametniji od mene, a verujem da sam iz svojih grešaka… »
Vinari iz Kopra poslali Vučiću vina, uključujući Malvaziju
Telegraf 15.03.2021
- Pokazali su da su i ljubazniji i pametniji od mene, a verujem da sam iz svojih grešaka, ipak, nešto naučio - napisao je Vučić uz fotografiju vina koje je dobio. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu da su mu vinari iz… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih

„Zahtevi nisu ispunjeni!“: Protest prosvetnih radnika okončan ispred RTS
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 3 satajoš 12 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 57 minutajoš 45 povezanih