Повезане вести
"Када попијем, јавићу утиске" Председник Вучић добио занимљив поклон из Словеније (фото)
Србија данас 15.03.2021
Председник Србије Александар Вучић огласио се на свом Инстаграм налогу и са пратиоцима поделио занимљив поклон који му је стигао из Словеније. Познато је да је председник Србије Александар Вучић иначе велики љубитељ вина. -… »
Винари из Копра послали Вучићу вина, укључујући „малвазију“ /фото/
Спутник 15.03.2021
Председник Србије Александар Вучић објавио је данас на Инстаграму да су му винари из словеначког града Копра послали своја вина, укључујући „малвазију“. „Показали су да су и љубазнији и паметнији од мене, а верујем да сам из… »
Винари из Копра послали Вучићу вина, укључујући Малвазију
Телеграф 15.03.2021
- Показали су да су и љубазнији и паметнији од мене, а верујем да сам из својих грешака, ипак, нешто научио - написао је Вучић уз фотографију вина које је добио. Председник Србије Александар Вучић објавио је данас на Инстаграму… »
Вести дана »

Због упада у ваздушни простор НАТО-а: Протестна нота руском амбасадору у Лондону
Данас пре 1 сатјош 29 повезаних

ФОТО, ВИДЕО Протест пољопривредника: "Поново на месту где смо симболично сахранили пољопривреду"
Радио 021 пре 11 минутајош 44 повезане

Временска прогноза за уторак, 16. септембар: Претежно сунчано и топло, увече киша
Нови магазин пре 3 сатајош 28 повезаних

Студенти тврде да је полиција користила забрањени ЦН гас у Кампусу, МУП демантује
Луфтика пре 4 сатијош 10 повезаних

Вулин тражи да влада прекине пут ка ЕУ након саопштења руске тајне службе
Недељник пре 26 минутајош 14 повезаних