Повезане вести

Мило ударио на Београд: “Баријера смо да Црна Гора поново буде плен велике Србије”

Мило ударио на Београд: “Баријера смо да Црна Гора поново буде плен велике Србије”

Вести онлине 16.03.2021
Црногорски председник Мило Ђукановић каже да га не изненађује реторика политичких противника који, како тврди, у њему виде последњу баријеру за остваривање свог наума – да Црна Гора поново буде плен “велике Србије”. Дјукановић… »
Реконструкција владе након избора у Никшићу није извјесна

Реконструкција владе након избора у Никшићу није извјесна

ВДР 16.03.2021
Весна Рајковић, Подгорица Демократска партија социјалиста предсједника Мила Ђукановића изгубила је изборе у Никшићу и власт ће моћи да формирају двије просрпске коалиције. Избори у Никшићу, на које је изашло више од 80 одсто… »
"Ја сам последња баријера против Срба, 30 година само мене оптужују"

"Ја сам последња баријера против Срба, 30 година само мене оптужују"

Ало 16.03.2021
Црногорски председник Мило Ðукановић каже да га не изненађује реторика политичких противника који, како тврди, у њему виде последњу баријеру за остваривање свог наума - да Црна Гора поново буде плен "велике Србије". Ðукановић… »
Ђукановић: Верујем у скори повратак ДПС-а у државну власт у Црној Гори

Ђукановић: Верујем у скори повратак ДПС-а у државну власт у Црној Гори

Телеграф 16.03.2021
Демократска партија социјалиста је, како каже председник Црне Горе, на изборима у Никшићу направила изузетан резултат. Снага Демократске партије социјалиста је веома респектабилна и та снага управо онемогућава национализам и… »
Ђукановић: Резултати у Никшићу нису мој политички крај

Ђукановић: Резултати у Никшићу нису мој политички крај

Телеграф 16.03.2021
Ђукановић каже да је на неки начин логично да је свега неколико месеци након победе данас владајуће коалиције, на коју су чекали 30 година, "још на сцени еуфорија победника" Председник Црне Горе и Демократске партије социјалиста… »
Ђукановић: Избори у Никшићу нису мој политички крај

Ђукановић: Избори у Никшићу нису мој политички крај

Данас 16.03.2021
Председник Црне Горе Мило Ђукановић, поручио је да изборни резултат у Никшићу није његов политички крај. Он је за ТВ Нова БиХ поновио да је ДПС и даље најјача политичка партија. „Видели сте да се то у овом случају није… »
Мило не признаје пораз: Прво обраћање Ђукановића после избора: Резултат у Никшићу није политички крај

Мило не признаје пораз: Прво обраћање Ђукановића после избора: Резултат у Никшићу није политички крај

Блиц 15.03.2021
Председник Црне Горе и Демократске партије социјалиста (ДПС) Мило Ђукановић поручио је да изборни резултат у Никшићу није његов политички крај. Он је за ТВ Нова БиХ истакао да је ДПС и даље најјача политичка партија. Како је… »

Вести дана »