Povezane vesti
Svi pevaju, a samo sam ja kriv: Darko Lazić se ovim rečima pravda nakon korona žurke!
Mondo 16.03.2021
Kako kaže ne oseća krivicu. Kako kaže ne oseća krivicu. Darko Lazić u ponedeljak, 15. marta uveče ponovo je prekršio mere krznog štaba kada je zatečen na jednoj žurci u Beogradu. Nešto ranije oglasila se njegova verenica Marina Gagić koja je… »
Marina NA RUBU ŽIVACA zbog Darka! „Ne znam ŠTA RADI, ni gde IDE!”
Svet & Skandal 16.03.2021
Pevač Darko Lazić navodno je legitimisan sinoć na “korona žurci“ koju je prekinula komunalna policija. Prema pisanju domaćih medija, komunalna policija je u objektu u kome je pevao popularni pevač zatekla oko 25 gostiju koji su se usred… »
"Svi pevaju i rade, samo mene prozivate": Posle prekinute korona žurke Darko Lazić se pravda
Blic 16.03.2021
Sinoć je u Beogradu u 21.45 prekinuta još jedna "korona žurka", na kojoj je pevao folker Darko Lazić. Pevač se sada oglasio za domaće medije i istakao da se ne oseća krivim. - Nemam komentar, ovde sam ja za sve kriv izgleda. Poštovao sam mere… »
Oglasila se Marina Gagić, nakon što je Darko Lazić uhvaćen na korona žurki!
Vesti online 16.03.2021
Komunalna milicija sinoć je u Beogradu razbila još jednu “korona žurku”. Naime, komunalni milicajci su zatekli muziku uživo i oko 25 gostiju, a među prisutnima je bio u Darko Lazić. Svi prisutni su legitimisani, protiv organizatora su podnete… »
Prekinuta „korona žurka” na splavu „Mala kolubara”
Politika 16.03.2021
Na splav-restoranu „Mala Kolubara” u Beogradu Komunalna milicija zatekla je sinoć u 21.45 muziku uživo i oko 25 gostiju, saznaje Tanjug. Uz asistenciju policije svi gosti su legitimisani, a protiv pravnog lica podnete su prijave po zakonu o zaštiti… »
Darko Lazić lumpovao na rasturenoj korona žurci
Nova 16.03.2021
Darko Lazić očigledno ne poštuje nikakva pravila i propise, pa živi onako kako njemu odgovara. Džaba mu kazne i opomene kad on i dalje tera po svome, što je dokazao u više navrata. Iako je pre nekoliko noći pevao na jednoj privatnoj proslavi na… »
"Ne znam gde je ni šta radi": Oglasila se Darkova verenica, nakon korona žurke na kojoj je prisustvovao Lazić
Večernje novosti 16.03.2021
PEVAČ Darko Lazić zatečen je sinoć na jednoj korona žurki u Beogradu koju je razbila komunalna policija. Lazić je ponovo prekršio mere. Naime, komunalna policija zatekla je oko 25 godistiju u objektu koji su usred pandemije lumpovali i veselili se… »
Foto - prekinuta korona žurka: Darko Lazić se veselio i zabavljao goste
Večernje novosti 16.03.2021
PRIPADNICI Komunalne policije i ove noći rasturili su još jednu "korona žurku", na kojoj je, uprkos svim upozorenjima, preporukama i zabranama nadležnih organa, prisustvovao i folker Darko Lazić! Poznati pevač očigledno ne mari za kontinuirane… »
(Foto) prekinuta korona žurka: Pevač Darko Lazić se veselio i zabavljao goste
Blic 15.03.2021
Večeras je u Beogradu prekinuta još jedna "korona žurka", na kojoj je pevao folker Darko Lazić, saznaje "Blic". Na jednom prestoničkom splavu u 21:45 komunalna milicija, uz pratnju policije, prekinula je uživo muziku na veselju sa 25 ljudi. Svi koji… »
Vesti dana »
![BLISKOISTOČNI SUKOB Netanjahu: Tramp i ja imamo strategiju kada i kako ćemo otvoriti "kapije pakla"; Hamas: Izraelski napad…](https://nstatic.net/662/39000662alpwou.jpg)
BLISKOISTOČNI SUKOB Netanjahu: Tramp i ja imamo strategiju kada i kako ćemo otvoriti "kapije pakla"; Hamas: Izraelski napad ozbiljno kršenje primirja
RTV pre 2 satajoš 8 povezanih
![Srpska muzika na Ol-star meču zbog Nikole Jokića: Adetokunbo otkrio detalje iz svlačionice](https://nstatic.net/346/39001346jxgsdj.jpg)
Srpska muzika na Ol-star meču zbog Nikole Jokića: Adetokunbo otkrio detalje iz svlačionice
Mondo pre 27 minutajoš 10 povezanih
![Odlikovani Tehničko–remontni zavod i Narodni muzej Šumadije povodom Dana državnosti](https://nstatic.net/377/39001377pipjtr.jpg)
Odlikovani Tehničko–remontni zavod i Narodni muzej Šumadije povodom Dana državnosti
InfoKG pre 21 minutajoš 6 povezanih