Повезане вести

Рањавање провалника у Лебану покренуло низ питања: Смем ли да нападнем разбојника ако ми упадне у кућу?

Рањавање провалника у Лебану покренуло низ питања: Смем ли да нападнем разбојника ако ми упадне у кућу?

Блиц 16.03.2021
Како да се одбраним када ми провалник упадне у кућу? Смем ли да га нападнем, ударим палицом? Да потегнем пиштољ ако је наоружан? Колико далеко смем да идем у одбрани себе, своје породице и своје имовине? Ова и слична питања… »
"Не замерам комшији што ми је упуцао сина": Огласила се мајка разбојника ког је ранио бивши полицајац ком је са секиром у…

"Не замерам комшији што ми је упуцао сина": Огласила се мајка разбојника ког је ранио бивши полицајац ком је са секиром у…

Блиц 16.03.2021
Поводом контроверзног догађаја у ноћ 13. марта, када је полицајац у пензији Милутин Цветковић (86) ранио провалника Далибора С. (34), огласила се и провалникова мајка. - Не замерам комшији што ми је упуцао сина... Шта је мој… »
Мајка провалника ког је ранио Милутин (87): Не кривим комшију што ми је упуцао сина! Он је проблематичан, пио је лекове и…

Мајка провалника ког је ранио Милутин (87): Не кривим комшију што ми је упуцао сина! Он је проблематичан, пио је лекове и…

Курир 16.03.2021
Подржавам комшију Милутина! Мој син је проблематичан. Пио је лекове и алкохол, то је једна врста дроге. Сина не оправдавам, а човека не кривим, кад није ништа крив. Ово каже мајка провалника Далибора С. (34) из Лебана, који је у… »

Вести дана »