Povezane vesti
Ranjavanje provalnika u Lebanu pokrenulo niz pitanja: Smem li da napadnem razbojnika ako mi upadne u kuću?
Blic 16.03.2021
Kako da se odbranim kada mi provalnik upadne u kuću? Smem li da ga napadnem, udarim palicom? Da potegnem pištolj ako je naoružan? Koliko daleko smem da idem u odbrani sebe, svoje porodice i svoje imovine? Ova i slična pitanja postavljaju sebi mnogi… »
"Ne zameram komšiji što mi je upucao sina": Oglasila se majka razbojnika kog je ranio bivši policajac kom je sa sekirom u…
Blic 16.03.2021
Povodom kontroverznog događaja u noć 13. marta, kada je policajac u penziji Milutin Cvetković (86) ranio provalnika Dalibora S. (34), oglasila se i provalnikova majka. - Ne zameram komšiji što mi je upucao sina... Šta je moj Dalibor radio u pola noći u… »
Majka provalnika kog je ranio Milutin (87): Ne krivim komšiju što mi je upucao sina! On je problematičan, pio je lekove i…
Kurir 16.03.2021
Podržavam komšiju Milutina! Moj sin je problematičan. Pio je lekove i alkohol, to je jedna vrsta droge. Sina ne opravdavam, a čoveka ne krivim, kad nije ništa kriv. Ovo kaže majka provalnika Dalibora S. (34) iz Lebana, koji je u subotu naoružan sekirom i… »
Vesti dana »
Patrijarh SPC sa Trampovim predstavnikom o unapređenju odnosa srpskog i američkog naroda
Serbian News Media pre 4 satijoš 28 povezanih
EU deblokirala zajam od 90 milijardi evra Ukrajini nakon što je Mađarska povukla veto
Radio 021 pre 28 minutajoš 39 povezanih
"Mi odlučujemo kada je gotovo!" Bela kuća se oglasila o primirju s Iranom, pljušte prozivke na računa Teherana: "Javno pričaju jednu priču, a nama privatno sasvim drugu"
Blic pre 13 minutajoš 38 povezanih
Američki ekspert o ratu u Iranu: Tramp traži izlaz iz rupe koju je sam iskopao (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 37 povezanih
Atletiko Madrid upisao četvrti vezani poraz, Elčeu zlata vredni bodovi
Sportske.net pre 1 satjoš 33 povezane