Повезане вести

Мамић након пресуде поднео оставку, Крзнар нови тренер Динама

Мамић након пресуде поднео оставку, Крзнар нови тренер Динама

Вести онлине 16.03.2021
Зоран Мамић поднео је синоћ оставку на место тренера фудбалског клуба Динамо, након што му је хрватски Врховни суд потврдио пресуду и изрекао казну од четири године и осам месеци затвора. Према закону о спорту, Мамић је морао да… »
Здравко Мамић изнео тешке оптужбе на рачун судија и министра

Здравко Мамић изнео тешке оптужбе на рачун судија и министра

Дневник 16.03.2021
МОСТАР: Дан након што је у Хрватској правоснажно осуђен на 6,5 година затвора, некада први човек Динама, Здравко Мамић, поднео је данас оставке на све функције у том Фудбалском клубу, у којем је био члан Скупштине и саветник… »
Мамић проговорио - Динаму предвиђа гашење, Модрић и Ловрен на тапету

Мамић проговорио - Динаму предвиђа гашење, Модрић и Ловрен на тапету

Спортске.нет 16.03.2021
Некадашњи председник загребачког Динама Здравко Мамић дигао је на ноге фудбалски Балкан, али и шире, конференцијом за медије у Босни и Херцеговини, где је изнео шокантне прогнозе о клубу који је успешно водио. Човеку који је… »
Мамић подигао невероватну прашину: ‘Ако браћа Мамић морају да врате новац, онда морају и Модрић и Ловрен’

Мамић подигао невероватну прашину: ‘Ако браћа Мамић морају да врате новац, онда морају и Модрић и Ловрен’

Хот спорт 16.03.2021
Велика бура се подигла у спортској јавности након најава хапшења Здравка Мамића, главног човека Динама из Загреба, који је по пресуди Врховног суда Хрватске осуђен на шест и по година затвора, а уз то ће морати да врати чак… »
Мамићева одбрана: Динамо данас директно у Лиги шампиона, а можда неће постојати за три месеца

Мамићева одбрана: Динамо данас директно у Лиги шампиона, а можда неће постојати за три месеца

Моззарт спорт 16.03.2021
Дугогодишњи челник Динама јавно отворио душу. Након одлуке Врховног суда Хрватске који је у највећем делу потврдио пресуду Жупанијског суда у Осијеку из 2018. године против браће Мамић и њихових сарадника, јавности се из Босне… »
Мамић у затвор иде само у БиХ, паре враћа кад врати и Модрић

Мамић у затвор иде само у БиХ, паре враћа кад врати и Модрић

Нова 16.03.2021
Некадашњи функционер Динама из Загреба Здравко Мамић огласио се после пресуде којом је осуђен на шест ипо година затвора. “Ако дође до тога, затворску казну ћу служити искључиво у Босни и Херцеговини. Правници то знају, ја… »
Здравко Мамић: Ако идем у затвор, казну ћу служити искључиво у БиХ

Здравко Мамић: Ако идем у затвор, казну ћу служити искључиво у БиХ

Бета 16.03.2021
Бивши функционер фудбалског клуба Динамо Загреб Здравко Мамић рекао је данас поводом судске пресуде којом је осудјен на шест и по година затвора, да ће ако додје до ње, казну служити искључиво у БиХ. "Ако додје до тога… »
Осуђени: Здравко Мамић изашао пред јавност, али у БиХ, и шокирао: Модрић ми је саучесник, судијама сам дао 500.000 евра…

Осуђени: Здравко Мамић изашао пред јавност, али у БиХ, и шокирао: Модрић ми је саучесник, судијама сам дао 500.000 евра…

Спортал блиц 16.03.2021
Шокантна конференција у БиХ потпуно је дигла на ноге цео регион! Некадашњи челник Динама најавио је могуће гашење овог клуба, рекао да су му Модрић и Ловрен саучесници, најавио да неће у затвор у Хрватској... Мамић се обратио… »
Крај једне ере: Мамићи су Динамова прошлост

Крај једне ере: Мамићи су Динамова прошлост

Вечерње новости 16.03.2021
НАКОН Зорана Мамића који је био тренер и спортски директор загребачког Динама оставку на све функције је поднео и његов брат Здравко, који живи у БиХ након што је у Хрватској осуђен на 6,5 година затвора. Врховни суд потврдио је… »
Мамићев шоу на прес конференцији: Пребили су ме до крви после дербија са Звездом, Туђман је највећи Динамовац у историји

Мамићев шоу на прес конференцији: Пребили су ме до крви после дербија са Звездом, Туђман је највећи Динамовац у историји

ЗДРАВКО Мамић обраћа се поводом правоснажне пресуде Врховног суда Хрватске којом је потврђена казна од шест и по година затвора сада већ бившем функционеру Динама. Осим тога, мораће да врати у државни буџет близу седам милиона… »
Није чекао ни законом предвиђен рок! Зоран Мамић већ поднео оставку у Динаму, тешки дани у Загребу

Није чекао ни законом предвиђен рок! Зоран Мамић већ поднео оставку у Динаму, тешки дани у Загребу

Спортал блиц 16.03.2021
Као што је било очекивано, више није тренер и спортски директор Динамо Загреба. Некадашњи хрватски фудбалер напустио је функције у клубу пошто је Врховни суд Хрватске потврдио да ће . Четири године и осам месећи ће Мамић морати… »
Партизанов џелат мења Мамића: Динамо добио новог тренера и спортског директора, навијачи црно-белих не памте га по добром

Партизанов џелат мења Мамића: Динамо добио новог тренера и спортског директора, навијачи црно-белих не памте га по добром

НОВИ тренер и спортски директор загребачког Динама биће Дамир Крзнар, који ће на тим функцијама заменити Зорана Мамића. Зоран Мамић поднео је оставку на место тренера фудбалског клуба Динамо, н акон што му је хрватски Врховни суд… »
Браћа Мамић иду иза решетака: Врховни суд потврдио пресуду, Динамо Загреб остаје без тренера

Браћа Мамић иду иза решетака: Врховни суд потврдио пресуду, Динамо Загреб остаје без тренера

Вечерње новости 15.03.2021
ВРХОВНИ суд Хрватске потврдио је пресуде браћи Здравку и Зорану Мамићу који су осуђени на вишегодишње затворске казне због више кривичних дела. Ово значи да ће Динамо Загреб остати без тренера, будући да се Зорану Мамићу на… »

Вести дана »