Повезане вести

Пиксијеви адути на путу за Катар: Тадић, Сергеј, Влаховић…

Пиксијеви адути на путу за Катар: Тадић, Сергеј, Влаховић…

Нова 16.03.2021
Ближи се почетак квалификација за Светско првенство у фудбалу у које Србија улази са новим селектором и новим надама да ће овога пута ствари доћи на своје место и репрезентација одиграти на нивоу којим се сви надамо. Драган… »
Пиксију нико неће да саставља тим: "Нико ми није рекао да некога склоним! То код мене не пролази!

Пиксију нико неће да саставља тим: "Нико ми није рекао да некога склоним! То код мене не пролази!

Вечерње новости 16.03.2021
СЕЛЕКТОР Србије Драган Стојковић Пикси говорио је о играчима којих није било на списку пред мечеве у квалификацијама за Светско првенство у Катару. Доскорашњи капитен Србије Александар Коларов, Адем Љајић, Лука Миливојевић и… »
Без "скривалица" и "причам ти причу", оваквог селектора је вредело чекати: Зашто је прецртао Коларова, Љајића…

Без "скривалица" и "причам ти причу", оваквог селектора је вредело чекати: Зашто је прецртао Коларова, Љајића…

Спортал блиц 16.03.2021
Нови селектор фудбалске репрезентације Србије објаснио је зашто на списку нема доскорашњег капитена Александра Коларова, али и Луке Миливојевића, Адема Љајића, Николе Максимовића... Први списак новог селектора Орлова изненадио… »
Пиксијева порука коју је чекала Србија: Ево зашто нисам звао Коларова, Љајића, Миливојевића…

Пиксијева порука коју је чекала Србија: Ево зашто нисам звао Коларова, Љајића, Миливојевића…

Вести онлине 16.03.2021
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси дао је интервју за Моцарт Спорт у којем је говорио о свом списку, очекивањима пред мечеве против Ирске, Португалије и Азербејџана, али је проговорио и о играчима који се нису нашли на… »
Пикси објаснио зашто није звао Коларова, Љајића…

Пикси објаснио зашто није звао Коларова, Љајића…

Нова 16.03.2021
Драган Стојковић Пикси објаснио је зашто није звао неколико искусних играча за прво репрезентативно окупљање Србије. Неће бити Коларова, Љајића, Миливојевића и Максимовића, решио је Пикси да уведе доста промена. Миливојевић се… »
Интервју - Драган Стојковић: Могу ли Тадић и Сергеј заједно? Ко је нови Матић? Зашто Петковић?

Интервју - Драган Стојковић: Могу ли Тадић и Сергеј заједно? Ко је нови Матић? Зашто Петковић?

Моззарт спорт 16.03.2021
“Волим кад трчи лопта, а не играчи“, каже селектор Србије у опширном интервјуу за Моззарт Спорт. Самопоуздање које плени. Које вас хвата за ревере и говори вам право у очи. Имала је репрезентација Србије бројне селекторе, али не… »

Вести дана »