Повезане вести

Савић: Волео сам Џају и Пижона, али сам увек био ближи ККП

Савић: Волео сам Џају и Пижона, али сам увек био ближи ККП

Н1 Инфо 16.03.2021
У уторак од 12 часова одржано је званично представљање новог спортског директора КК Партизан – некадашњег прослављеног југословенског репрезентативца Зорана Савића, који је изнео план функционисања посрнулог великана у… »
Волео сам џају и пижона, али пријатељи су ми партизановци: Нови директор црно-белих о томе да навија за Звезду!

Волео сам џају и пижона, али пријатељи су ми партизановци: Нови директор црно-белих о томе да навија за Звезду!

Мондо 16.03.2021
"Ишао сам на утакмице, али то не значи да сам са КК Црвеном звездом био близак као са КК Партизан". "Ишао сам на утакмице, али то не значи да сам са КК Црвеном звездом био близак као са КК Партизан". Прослављени кошаркаш Зоран… »
Зоран Савић о новом тренеру, филозофији и доласку у Партизан

Зоран Савић о новом тренеру, филозофији и доласку у Партизан

Нова 16.03.2021
Легендарни кошаркашки репрезентативац, Зоран Савић, званично је преузео функцију спортског директора кошаркашког клуба Партизан. Савић има богато функционерско искуство у Фортитуду и Барселони, а сада ће имати доста захтевнији… »
Џаја и пижон на савићевој промоцији: Дипломатски одговор новог директора Партизана на шкакљиво питање о Звезди

Џаја и пижон на савићевој промоцији: Дипломатски одговор новог директора Партизана на шкакљиво питање о Звезди

Вечерње новости 16.03.2021
ЗОРАН Савић је и званично представљен као нови спортски директор Партизана, а том приликом је говорио о разним темама. Једно од њих било је неизбежно - на друштвеним мрежама појавио се снимак када је својевремено открио да је… »

Вести дана »