Povezane vesti
Dačić za Kurir: Presrećan sam što sam postao ujak! Devojčica se zove Lenka
Kurir 16.03.2021
Predsednik Narodne skupštine i lider SPS Ivica Dačić postao je ujak i kako kaže za Kurir presrećan je što je njegova rođena sestra Emica na svet donela devojčicu. Dačić je radosne vesti potvrdio za Kurir. - Postao sam ujak. Presrećan sam! Čestitke stižu… »
Veselje kod Dačića: Ivica postao ujka! Porodila mu se sestra, poznata glumica, u 48. godini
Kurir 16.03.2021
Sestra predsdenika Skupštine Ivice Dačića, Emica porodila se danas i na svet donela devojčicu Lenku. Dačić je postao ujak, a njegova rođena sestra je poznata glumica, koja je glumila u popularnoj seriji Siniše Pavića "Porodično blago". Inače, nedavno se… »
Porodila se poznata glumica: Sestra Ivice Dačića postala mama u 48. godini - Emica rodila devojčicu!
Mondo 16.03.2021
Sestra predsdenika Skupštine Ivice Dačića, Emica porodila se danas i na svet donela devojčicu Lenu. Sestra predsdenika Skupštine Ivice Dačića, Emica porodila se danas i na svet donela devojčicu Lenu. Dačić je postao ujak, a njegova rođena sestra Emica je… »
Dačić postao ujak: Sestra predsednika Skupštine na svet donela Lenu
Večernje novosti 16.03.2021
ROĐENA sestra Ivice Dačića, nekadašnja glumica Emica, donela je danas na svet ćerkicu koju je nazvala Lena. I mama i beba se osećaju dobro, a među najsrećnijima je, nema sumnje, predsednik Skupštine Srbije i lider SPS, koji je sigurno zapevao pesmu… »
Vesti dana »

Stefanović (SSP) u Strazburu: U Srbiji se širi spirala nasilja, Vučić dovodi zemlju na rub ponora
Radio sto plus pre 14 minutajoš 31 povezana

Vremenska prognoza Srbije za 9. i 10. septembar 2025: pretežno sunčano sa nestabilnim vremenom od srede
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 28 povezanih

Francuska gurnuta u novu političku krizu: Čeka se Makron da predloži premijera, ova imena su u igri
Danas pre 29 minutajoš 23 povezane

Invazija Engleza na Beograd! Fss otkrio koliko će biti gostujućih navijača večeras na Marakani
Večernje novosti pre 59 minutajoš 18 povezanih

Počinje velika ofanziva, naređena evakuacija! Vojska spremna za udar, civili dobili upozorenje: "Napadamo velikom silom"
Blic pre 4 satijoš 16 povezanih