Повезане вести
Дачић за Курир: Пресрећан сам што сам постао ујак! Девојчица се зове Ленка
Курир 16.03.2021
Председник Народне скупштине и лидер СПС Ивица Дачић постао је ујак и како каже за Курир пресрећан је што је његова рођена сестра Емица на свет донела девојчицу. Дачић је радосне вести потврдио за Курир. - Постао сам ујак… »
Весеље код Дачића: Ивица постао ујка! Породила му се сестра, позната глумица, у 48. години
Курир 16.03.2021
Сестра предсденика Скупштине Ивице Дачића, Емица породила се данас и на свет донела девојчицу Ленку. Дачић је постао ујак, а његова рођена сестра је позната глумица, која је глумила у популарној серији Синише Павића "Породично… »
Породила се позната глумица: Сестра Ивице Дачића постала мама у 48. години - Емица родила девојчицу!
Мондо 16.03.2021
Сестра предсденика Скупштине Ивице Дачића, Емица породила се данас и на свет донела девојчицу Лену. Сестра предсденика Скупштине Ивице Дачића, Емица породила се данас и на свет донела девојчицу Лену. Дачић је постао ујак, а… »
Дачић постао ујак: Сестра председника Скупштине на свет донела Лену
Вечерње новости 16.03.2021
РОЂЕНА сестра Ивице Дачића, некадашња глумица Емица, донела је данас на свет ћеркицу коју је назвала Лена. И мама и беба се осећају добро, а међу најсрећнијима је, нема сумње, председник Скупштине Србије и лидер СПС, који је… »
Вести дана »
Временска прогноза за петак, 1. мај: Ведро и хладно уз приземни мраз
Бета пре 50 минутајош 1 повезана
Атаман шокирао на конференцији: ''Шта је ово?! Десет полицајаца дошло да ухапси нашег председника, генералноиг менаџера...''
Спортске.нет пре 50 минутајош 1 повезана
"Италија није од помоћи, а Шпанија је ужасна": Трамп објаснио зашто разматра повлачење војника из појединих европских земаља
Нова пре 45 минутајош 2 повезане