Povezane vesti
Bajbek konačno proradio: Srećan sam zbog prvenca, pomažu mi Banjak, Suma, trener Stanojević
Večernje novosti 16.03.2021
KONAČNO je gol za Partizan postigao i Žan-Kristof Bajbek. Francuz je pogodio u ubedljivoj pobedi protiv Zlatibora (5:1). Gol koji je postigao može da raduje Aleksandra Stanojevića koji bi u nastavku sezone mogao da ima proširen napadački arsenal… »
Bajbek proradio: Trebalo mi je vremena, pomažu mi Suma i Banjak
Mozzart sport 16.03.2021
Francuski napadač hvali i trenera Stanojevića. Dočekao je i Žan Kristof Bajbek da ugleda prezime na semaforu Partizanovog stadiona. Pet meseci je prošlo otkako je stigao u Humsku, malo su ga sputavale povrede, malo višek kilograma, malo duga pauza… »
Bajbek nakon prvenca za Partizan: ‘Veoma sam srećan, svi mi puno pomažu’
Hot sport 16.03.2021
Francuski napadač Žan-Kristof Bajbek postigao je u ponedeljak prvi gol u dresu Partizana. Bajbek je u Partizan došao u oktobru 2020. i potpisao trogodišnji ugovor, a za prvi gol bilo mu je potrebno šest ligaških mečeva. On je bio strelac gola u… »
Vesti dana »
Zaključak Odbora: Ugrožena akademska godina, sagledati kako nadoknaditi nastavu i ispite
RTV pre 2 satajoš 39 povezanih
Ministarstvo: Izrečena zabrana rada odgovornom licu u domu za smeštaj starijih gde je izbio požar
Danas pre 3 satajoš 56 povezanih
Bliska Vučićeva saradnica sazivala i vodila sastanke o radovima na železnici
Luftika pre 3 satajoš 8 povezanih