Повезане вести

Милену Ћеранић напао непознати мушкарац: Певачица открила све - "Ухватио ме је за позадину, ударила сам га..."

Милену Ћеранић напао непознати мушкарац: Певачица открила све - "Ухватио ме је за позадину, ударила сам га..."

Мондо 16.03.2021
Певачица први пут о нападу који је доживела. Певачица први пут о нападу који је доживела. Након што је откривено да је седам година живела са колегом Ћемом, Милена Ћеранић је у емисији "Премијера" отворено говорила о непријатној… »
"Ухватио ме је за позадину,: ударила сам га" Милена Ћеранић испричала све о нападу који је доживела

"Ухватио ме је за позадину,: ударила сам га" Милена Ћеранић испричала све о нападу који је доживела

Блиц 16.03.2021
Певачица Милена Ћеранић испричала је све о непријатној ситуацији која јој се догодила када ју је непознати дечко напао. Како је открила, он ју је ухватио за задњицу. - Непријатна, глупа сцена. Ја ретко пролазим у хаљиници, он… »
Како се само усудио?! Ухватио Ћеранићку за задњицу, одаламила га да је све срушио око себе! Добро је и прошло

Како се само усудио?! Ухватио Ћеранићку за задњицу, одаламила га да је све срушио око себе! Добро је и прошло

Курир 16.03.2021
Певачица Милена Ћеранић вредно ради, али не у музичком студију већ у теретани. Као и све њене колеге и Милена не може да ради због пандемије корона вируса, али није уплашена за своју егзистенцију - Не постоји ништа што може мене… »

Вести дана »