Повезане вести
Милену Ћеранић напао непознати мушкарац: Певачица открила све - "Ухватио ме је за позадину, ударила сам га..."
Мондо 16.03.2021
Певачица први пут о нападу који је доживела. Певачица први пут о нападу који је доживела. Након што је откривено да је седам година живела са колегом Ћемом, Милена Ћеранић је у емисији "Премијера" отворено говорила о непријатној… »
"Ухватио ме је за позадину,: ударила сам га" Милена Ћеранић испричала све о нападу који је доживела
Блиц 16.03.2021
Певачица Милена Ћеранић испричала је све о непријатној ситуацији која јој се догодила када ју је непознати дечко напао. Како је открила, он ју је ухватио за задњицу. - Непријатна, глупа сцена. Ја ретко пролазим у хаљиници, он… »
Како се само усудио?! Ухватио Ћеранићку за задњицу, одаламила га да је све срушио око себе! Добро је и прошло
Курир 16.03.2021
Певачица Милена Ћеранић вредно ради, али не у музичком студију већ у теретани. Као и све њене колеге и Милена не може да ради због пандемије корона вируса, али није уплашена за своју егзистенцију - Не постоји ништа што може мене… »
Вести дана »
(Видео) Нова ескалација сукоба у Либану, израелски дронови засули југ земље, убијен градоначелник
Блиц пре 36 минутајош 32 повезане
Хрватска полиција: На Хвару ухапшена група од 14 људи због планирања напада на двојицу сезонаца из Србије
Н1 Инфо пре 1 сатјош 21 повезана
Да ли сте знали за овај податак на Мундијалу? Многе је изненадио, ово никада досад није виђено
Нова пре 16 минутајош 41 повезана
Дубаи освојио прву титулу АБА лиге, Партизан завршио сезону без трофеја и уз промене у тиму
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Временска прогноза за недељу 14. јун 2026: Сутра претежно сунчано и топлије
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 18 повезаних