Povezane vesti
Par iz Niša uhapšen jer su starijeg Nišliju tretirali kao roba
Medijska kutija 16.03.2021
Više javno tužilaštvo(VJT) u Nišu pokrenulo je istragu protiv Nišlija N.N. i D.P. zbog sumnje da su počinili krivično delo trgovina ljudima kao saizvršioci. Istraga protiv ovog para se vodi zbog sumnje da su u protekle dve godine starijeg Nišliju… »
Dvojica Nišlija u pritvoru zbog sumnje da su penzionera držali kao roba
Radio 021 16.03.2021
Dvojica Nišlija su pritvorena pod sumnjom da su godinu dana na silu i pretnjama primoravali jednog penzionera iz Niša da radi za njih stavljajući ga u ropski položaj. Oni su ga, kako se navodi u saopštenju Višeg javnog tužilaštva, primorali da napusti… »
Starijeg čoveka 2 godine držali kao roba, oduzimali mu penziju, terali ga da živi kao beskućnik i za njih pozajmljuje novac
Luftika 16.03.2021
Više javno tužilaštvo u Nišu pokrenulo je istragu protiv N. N. i D. P. iz Niša zbog sumnje da su poslednje dve godine starijeg Nišliju tretirali kao svog roba, a sud im je odredio pritvor. Sumnja se da su ovo dvoje okrivljenih od marta 2019. godine do… »
Vesti dana »

Elita 8: Finale Pobednik rijalitija je Gastoz! Ukrajinka ušla u top 3, a Anelina sestra Sita poručila besno: "Tražićemo uvid u glasove" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 36 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 3 satajoš 13 povezanih

Odlučen pobednike Elite 8: Napeto pred sam kraj za nagradu od 100.000 evra, evo ko je izdominirao
Mondo pre 10 minutajoš 8 povezanih

Danas nas očekuje toplo vreme, a ove delove zemlje pogodiće kiša Od sutra stiže vrućina kakvu ne pamtimo
Alo pre 1 satjoš 6 povezanih