Повезане вести

Муслин: Сменили су ме јер нисам пристајао на уступке, играчи су могли да стану уз мене

Муслин: Сменили су ме јер нисам пристајао на уступке, играчи су могли да стану уз мене

Моззарт спорт 17.03.2021
Бивши селектор каже ипак да се ни на кога не љути. Последњи тренер који нас је одвео на неко велико такмичење. Мада нас није он водио на том великом такмичењу. Славољуб Муслин је смењен после успешних квалификација за… »
Кокеза са 3 играча причао о смени Муслина, остали нису знали: Никад испричани детаљи, спомињао се и бојкот!

Кокеза са 3 играча причао о смени Муслина, остали нису знали: Никад испричани детаљи, спомињао се и бојкот!

Мондо 17.03.2021
"Људи, хајде да пробамо да спасимо тренера! Одлази нам тренер на правди Бога". "Људи, хајде да пробамо да спасимо тренера! Одлази нам тренер на правди Бога". Зашто је смењен Славољуб Муслин када је Србији донео пласман на… »
"Нисам имао подршку саиграча у борби коју сам водио": Миливојевић отворио душу и открио како је смењен Муслин

"Нисам имао подршку саиграча у борби коју сам водио": Миливојевић отворио душу и открио како је смењен Муслин

Вечерње новости 17.03.2021
СРПСКИ фудбалер Лука Миливојевић је неко кога навијачи воле, пошто увек каже оно што мисли. Капитен Кристал Паласа је у разоговру за "Спорт клуб" говорио о неправди коју је трпео. Истакао је и да није имао подршку саиграча у… »
Миливојевић: Нисам имао подршку саиграча у борби коју сам водио

Миливојевић: Нисам имао подршку саиграча у борби коју сам водио

Моззарт спорт 17.03.2021
“Ми играчи смо највећи кривци“, каже сада већ бивши репрезентативац Србије. Није можда најбољи играч Србије, али јесте играч кога навијачи можда и највише воле. Јер Лука Миливојевић је редак пример фудбалера који се не боји да… »
Муслин открио због чега је смењен после пласмана на Мундијал, ФСС је тражио немогуће!?

Муслин открио због чега је смењен после пласмана на Мундијал, ФСС је тражио немогуће!?

Спортске.нет 17.03.2021
Некадашњи селектор Србије Славољуб Муслин открио је у опширном интервјуу за Спорт Клуб како је децембра 2017. године смењен са те функције. Он је претходно изборио пласман на Мундијал у Русији, али није водио "орлове" на… »
Муслин отворено о смени са клупе ‘орлова’: Бивши селектор Србије открио ко је хтео да мења списак репрезентације и зашто није…

Муслин отворено о смени са клупе ‘орлова’: Бивши селектор Србије открио ко је хтео да мења списак репрезентације и зашто није…

Хот спорт 17.03.2021
Некадашњи селектор фудбалске репрезентације Србије, Славољуб Муслин, по први пут је отворено говорио о смени са клупе ‘орлова’. Муслин је смењен са места селектора након што је са Србијом изборио пласман на Светско првенство… »

Вести дана »