Povezane vesti
Nemanja Matić: Plivamo u mulju, Nemanja Vidić je rešenje
Mozzart sport 17.03.2021
“On je čovek koji ima stav, čovek sa integritetom, on ne bi svoje ime potrošio tek tako“, kaže as Mančester junajteda. Sa reprezentativnom karijerom je završio, ali nije Nemanja Matić sasvim digao ruke od srpskog fudbala. I baš zato u… »
Nemanja Matić o najvećem problemu srpskog fudbala, sada je ponudio i rešenje!
Sportske.net 17.03.2021
Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić govorio je u intervjuu za Sport klub o završetku reprezentativne karijere. "Moj stav se nije promenio. Nisam eksplodirao jedan dan i uzeo i napisao pismo. Ne, ja sam razmislio dobro šta da napišem. Mislim da… »
Matić o srpskom fudbalu: Plivamo u mulju, dotakli smo dno, Vidić je rešenje za spas
Večernje novosti 17.03.2021
NEMANJA Matić je u nedavnom pismu istakao da je Nemanja Vidić najbolje rešenje za sprski fudbal. Igrač Mančester junajteda je to potvrdio i u intervjuu za Sport klub. Iskusni vezista nije promenio mišljenje i upravu vidi legendu "crvenih đavola"… »
Matić: Naš fudbal na dnu, priča o nameštanju bez reakcije
Nova 17.03.2021
Nemanja Matić je krajem novembra prošle godine pozvao Nemanju Vidića da preuzme kormilo Fudbalskog saveza Srbije, a od tada se nije oglašavao. Istakao je u poslednjem obraćanju javnosti da su korenite promene u srpskom fudbalu neophodne. „Moj stav… »
Vesti dana »
"Dobro smo počeli, neka tako ide i dalje": Premijer Vučević i ministar Dačić obišli policajce u novogodišnjoj noći
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Gasprom: Zaustavljen protok gasa preko Ukrajine; nastavljene borbe i u novogodišnjoj noći
RTS pre 32 minutajoš 4 povezane
Doček Nove godine širom sveta: Evropske zemlje ušle u 2025, slavlje u Pjongjangu uz prisustvo Kim Džong-una
Euronews pre 7 satijoš 1 povezana