Повезане вести

Невероватни низови Звезде и Партизана? Косановић има одговор, многима се неће допасти!

Невероватни низови Звезде и Партизана? Косановић има одговор, многима се неће допасти!

Спортске.нет 17.03.2021
Црвена звезда и Партизан наставили су невероватан низ победа у Суперлиги Србије, Вечити ривали су уписали по 15 узастопних тријумфа што их чини јединственим у Европи. Искусни тренер Милорад Косановић има дилему да ли се ради о… »
Милорад Косановић ‘пецнуо’ вечите: ‘Не знам да ли су Звезда и Партизан толико добри или је конкуренција никаква’

Милорад Косановић ‘пецнуо’ вечите: ‘Не знам да ли су Звезда и Партизан толико добри или је конкуренција никаква’

Хот спорт 17.03.2021
Фудбалска Суперлиге Србије од ове сезоне броји 20 клубова, а искусни тренер сматра да наша земља једноставно нема квалитет за толики број тимова. Прекаљени фудбалски стручњак, Милорад Косановић, говорио је на ту тему за Блиц… »
Косановић: Не знам јесу ли вечити толико добри или је конкуренција никаква

Косановић: Не знам јесу ли вечити толико добри или је конкуренција никаква

Моззарт спорт 17.03.2021
Искусни стратег истиче да Србија једноставно нема квалитет за 20 клубова у Суперлиги. Свима је било јасно још и док су челници Суперлиге расправљали о проширењу лиге због пандемије корона вируса. Међутим, заједница клубова је… »
Партизан има 17 победа у низу, а звезда 15: Као са трећелигашима... Јесу добри или је конкуренција никаква?

Партизан има 17 победа у низу, а звезда 15: Као са трећелигашима... Јесу добри или је конкуренција никаква?

Мондо 17.03.2021
Искусни стратег говорио о неконкурентности тимова Суперлиге. Искусни стратег говорио о неконкурентности тимова Суперлиге. Црвена звезда и Партизан су тимови који су тренутно у најбољој форми у читавој Европи. Црно-бели су везали… »

Вести дана »