Повезане вести

Прозивао раду, а сада тврди да је погрешно протумачен: Аца Лукас се огласио још једном!

Прозивао раду, а сада тврди да је погрешно протумачен: Аца Лукас се огласио још једном!

Мондо 17.03.2021
Певач поручио да није тако рекао. Певач поручио да није тако рекао. Рада Манојловићева недавно се похвалила како у купљеним песмама има један цео стан и да би могла стамбено да се обезбеди, када би продала песме из штека. Ово је… »
Купиш стан, па га изнајмљујеш за 200 €: Лукас поткачио Раду Манојловић и оплео по естради - боли ме уво за колеге!

Купиш стан, па га изнајмљујеш за 200 €: Лукас поткачио Раду Манојловић и оплео по естради - боли ме уво за колеге!

Мондо 17.03.2021
Изнео своје мишљење. Изнео своје мишљење. Већина домаћих певача жали се на тренутну ситуацију изазвану пандемијом корона вируса, одлагањем наступа и мањком финансија, док Аца Лукас ради пуном паром. Фолкер је сада… »
"Купиш стан Па га издајеш за 200 евра": Аца Лукас испрозивао Раду Манојловић, а онда оплео по естради

"Купиш стан Па га издајеш за 200 евра": Аца Лукас испрозивао Раду Манојловић, а онда оплео по естради

Блиц 17.03.2021
Многи певачи нису баш у сјајној финансијској ситуацији због пандемије корона вируса и немогућности да наступају, а фолкер Аца Лукас је сада прокоментарисао ситуацију на естради. - Није ми меродавно шта ће да кажу колеге, не зато… »

Вести дана »