Povezane vesti
Prozivao radu, a sada tvrdi da je pogrešno protumačen: Aca Lukas se oglasio još jednom!
Mondo 17.03.2021
Pevač poručio da nije tako rekao. Pevač poručio da nije tako rekao. Rada Manojlovićeva nedavno se pohvalila kako u kupljenim pesmama ima jedan ceo stan i da bi mogla stambeno da se obezbedi, kada bi prodala pesme iz šteka. Ovo je iznerviralo Lukasa, koji… »
Kupiš stan, pa ga iznajmljuješ za 200 €: Lukas potkačio Radu Manojlović i opleo po estradi - boli me uvo za kolege!
Mondo 17.03.2021
Izneo svoje mišljenje. Izneo svoje mišljenje. Većina domaćih pevača žali se na trenutnu situaciju izazvanu pandemijom korona virusa, odlaganjem nastupa i manjkom finansija, dok Aca Lukas radi punom parom. Folker je sada prokomentarisao situaciju na… »
"Kupiš stan Pa ga izdaješ za 200 evra": Aca Lukas isprozivao Radu Manojlović, a onda opleo po estradi
Blic 17.03.2021
Mnogi pevači nisu baš u sjajnoj finansijskoj situaciji zbog pandemije korona virusa i nemogućnosti da nastupaju, a folker Aca Lukas je sada prokomentarisao situaciju na estradi. - Nije mi merodavno šta će da kažu kolege, ne zato što ja njih ne poštujem… »
Vesti dana »

Uživo (foto, video) žestoka oluja paralisala Srbiju! Olujni vetrovi čupaju drveće, obrušio se krov u Osnovnoj školi u Šidu: Oglasio se RHMZ, stižu pljuskovi sa grmljavinom
Blic pre 1 satjoš 49 povezanih

Bivši ruski ministar pronađen mrtav, Putin ga smenio nekoliko sati ranije
BBC News pre 19 minutajoš 39 povezanih

Ukrajinska odbrana se raspada blizu granice sa Dnjepropetrovskom oblasti (mapa)
Pravda pre 2 satajoš 31 povezana