Povezane vesti
Sloba Radanović nakon tri godine progovorio o svom boravku u rijalitiju!
Vesti online 17.03.2021
Pevač Slobodan Sloba Radanović se proslavio učešćem u rijalitiju “Zadruga”, u kom je pred milionima ljudi prevario suprugu Kristinu Kiju Kockar sa Lunom Đogani. Kada je izašao iz šoua, nije znao šta ga je snašlo: pola nacije ga je… »
"Prošao sam pakao nakon rijalitija, mislio sam da ću se ugušiti": Sloba Radanović tvrdi da još uvek ima traume zbog…
Blic 17.03.2021
Pevač Sloba Radanović dospeo je u žižu javnosti 2017. godine, svojim učešćem u rijaliti programu "Zadruga", kada je javno prevario sada već bivšu suprugu Kristinu Kiju Kockar sa Lunom Đogani. Nakon rijalitija, pevačeva popularnost je vrtoglavo… »
Prošao sam kroz pakao, još imam traume! Sloba posle 3 godine otvorio dušu - ovo je poslednje što je rekao o Kiji i Luni!
Mondo 17.03.2021
Sloba priznaje da je drugi čovek nakon rijalitija. Sloba priznaje da je drugi čovek nakon rijalitija. Pevač Sloba Radanović proslavio se učešćem u prvoj sezoni "Zadruge" i gotovo tri godine ćutao o svemu što je doživeo, a sada je odlučio da… »
Vesti dana »
Kurir saznaje! Ubijeni jošo sa Cetinja je rođak poznatog glumca! Bio je direktor, neutešni prijatelji opraštaju se od njega (foto)
Kurir pre 5 minutajoš 36 povezanih
Đoković nemoćan u četvrtfinalu: Američki „bombarder“ zaustavio Novaka u Brizbejnu
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih
Prelević o objavljivanju ličnih podataka studenata: Novi nivo ludila vlasti
N1 Info pre 1 satjoš 9 povezanih
"Zagrli ih Mirko, utopli ih Mirko": Ubijene dečake u masakru na Cetinju i njihovog strica ispraćaju na počinak
Mondo pre 1 satjoš 25 povezanih
Vučević: Drugog polugodišta će biti, profesori koji neće da predaju neće više raditi u prosveti
NIN pre 1 satjoš 18 povezanih