Povezane vesti
Sloba Radanović nakon tri godine progovorio o svom boravku u rijalitiju!
Vesti online 17.03.2021
Pevač Slobodan Sloba Radanović se proslavio učešćem u rijalitiju “Zadruga”, u kom je pred milionima ljudi prevario suprugu Kristinu Kiju Kockar sa Lunom Đogani. Kada je izašao iz šoua, nije znao šta ga je snašlo: pola nacije ga je podržavalo, pola… »
"Prošao sam pakao nakon rijalitija, mislio sam da ću se ugušiti": Sloba Radanović tvrdi da još uvek ima traume zbog "Zadruge"…
Blic 17.03.2021
Pevač Sloba Radanović dospeo je u žižu javnosti 2017. godine, svojim učešćem u rijaliti programu "Zadruga", kada je javno prevario sada već bivšu suprugu Kristinu Kiju Kockar sa Lunom Đogani. Nakon rijalitija, pevačeva popularnost je vrtoglavo počela da… »
Prošao sam kroz pakao, još imam traume! Sloba posle 3 godine otvorio dušu - ovo je poslednje što je rekao o Kiji i Luni!
Mondo 17.03.2021
Sloba priznaje da je drugi čovek nakon rijalitija. Sloba priznaje da je drugi čovek nakon rijalitija. Pevač Sloba Radanović proslavio se učešćem u prvoj sezoni "Zadruge" i gotovo tri godine ćutao o svemu što je doživeo, a sada je odlučio da otkrije kako… »
Vesti dana »
Orban: "Dobili smo više od 2,25 miliona glasova"; "Sa istim rezultatom 2014. ostvarili smo veliku pobedu"
B92 pre 50 minutajoš 41 povezana
Košarkaši Mege poraženi od Studentskog centra u ABA ligi
Serbian News Media pre 25 minutajoš 31 povezana
Američka vojska spremna da blokira iranske luke, dok Teheran preti lukama na Bliskom istoku
Serbian News Media pre 40 minutajoš 112 povezane