Повезане вести
Слоба Радановић након три године проговорио о свом боравку у ријалитију!
Вести онлине 17.03.2021
Певач Слободан Слоба Радановић се прославио учешћем у ријалитију “Задруга”, у ком је пред милионима људи преварио супругу Кристину Кију Коцкар са Луном Ђогани. Када је изашао из шоуа, није знао шта га је снашло: пола нације га… »
"Прошао сам пакао након ријалитија, мислио сам да ћу се угушити": Слоба Радановић тврди да још увек има трауме због "Задруге"…
Блиц 17.03.2021
Певач Слоба Радановић доспео је у жижу јавности 2017. године, својим учешћем у ријалити програму "Задруга", када је јавно преварио сада већ бившу супругу Кристину Кију Коцкар са Луном Ђогани. Након ријалитија, певачева… »
Прошао сам кроз пакао, још имам трауме! Слоба после 3 године отворио душу - ово је последње што је рекао о Кији и Луни!
Мондо 17.03.2021
Слоба признаје да је други човек након ријалитија. Слоба признаје да је други човек након ријалитија. Певач Слоба Радановић прославио се учешћем у првој сезони "Задруге" и готово три године ћутао о свему што је доживео, а сада је… »
Вести дана »
Америка задужена до гуше: Јавни дуг САД први пут премашио 40 билиона долара, удвостручен од 2017. године
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
"Имамо потпуну контролу" Трамп о преговорима са Ираном: "Можда се вратимо у неком тренутку"
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане
Звезда је фаворит против Викторије: Ово су квоте за меч на Маракани!
Курир пре 13 минутајош 1 повезана