Povezane vesti

Sloba Radanović nakon tri godine progovorio o svom boravku u rijalitiju!

Sloba Radanović nakon tri godine progovorio o svom boravku u rijalitiju!

Vesti online 17.03.2021
Pevač Slobodan Sloba Radanović se proslavio učešćem u rijalitiju “Zadruga”, u kom je pred milionima ljudi prevario suprugu Kristinu Kiju Kockar sa Lunom Đogani. Kada je izašao iz šoua, nije znao šta ga je snašlo: pola nacije ga je… »
"Prošao sam pakao nakon rijalitija, mislio sam da ću se ugušiti": Sloba Radanović tvrdi da još uvek ima traume zbog…

"Prošao sam pakao nakon rijalitija, mislio sam da ću se ugušiti": Sloba Radanović tvrdi da još uvek ima traume zbog…

Blic 17.03.2021
Pevač Sloba Radanović dospeo je u žižu javnosti 2017. godine, svojim učešćem u rijaliti programu "Zadruga", kada je javno prevario sada već bivšu suprugu Kristinu Kiju Kockar sa Lunom Đogani. Nakon rijalitija, pevačeva popularnost je vrtoglavo… »
Prošao sam kroz pakao, još imam traume! Sloba posle 3 godine otvorio dušu - ovo je poslednje što je rekao o Kiji i Luni!

Prošao sam kroz pakao, još imam traume! Sloba posle 3 godine otvorio dušu - ovo je poslednje što je rekao o Kiji i Luni!

Mondo 17.03.2021
Sloba priznaje da je drugi čovek nakon rijalitija. Sloba priznaje da je drugi čovek nakon rijalitija. Pevač Sloba Radanović proslavio se učešćem u prvoj sezoni "Zadruge" i gotovo tri godine ćutao o svemu što je doživeo, a sada je odlučio da… »

Vesti dana »