Povezane vesti

Tanja Savić sa sinovima posle 335 dana: Molitve su napokon uslišene, ja sam najsrećnija mama!

Tanja Savić sa sinovima posle 335 dana: Molitve su napokon uslišene, ja sam najsrećnija mama!

Mondo 17.03.2021
Pevačica objavila srećnu vest. Pevačica objavila srećnu vest. Pvačica Tanja Savić dugo je bila razdvojena od sinova, koji su sa ocem bili u Australiji i koji su joj, kako je tvrdila, bili oduzeti od strane još uvek zakonitog supruga Dušana… »
Kraj agonije: Tanji Savić muž vratio decu nakon godinu dana

Kraj agonije: Tanji Savić muž vratio decu nakon godinu dana

Nova 17.03.2021
Pevačica Tanja Savić je nakon godinu dana borbe uspela da vrati sinove Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević bez njenog pristanka odveo u Australiju. Pevačica je na Instagramu objavila fotografiju sinova, napisavši u opisu da su… »
Kraj agonije - tanji Savić vraćeni sinovi? Oglasila se pevačica: Naše molitve su uslišene!

Kraj agonije - tanji Savić vraćeni sinovi? Oglasila se pevačica: Naše molitve su uslišene!

Večernje novosti 17.03.2021
PEVAČICA Tanja Savić godinu dana vodila je bitku da vrati sinove Dušana i Maksima, koje je njen bivši suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju bez njene dozvole. Tanja je sada objavila na Instagramu fotografiju dece, a uz to je napisala da su… »

Vesti dana »