Повезане вести

Вучић Фабрицију: Лично сам посвећен потпуној слободи изражавања

Вучић Фабрицију: Лично сам посвећен потпуној слободи изражавања

Слободна Европа 17.03.2021
Председник Србије Александар Вучић је у разговору са шефом Делегације Европске уније у Србији Семом Фабрицијем (Фабризи) рекао да се залаже да представници свих медија раде свој посао у атмосфери потпуне слободе изражавања. Како… »
Вучић Фабрициу: Лично сам посвећен потпуној слободи изражавања

Вучић Фабрициу: Лично сам посвећен потпуној слободи изражавања

Нови магазин 17.03.2021
Председник Србије Александар Вучић је данас у разговору са шефом Делегације Европске уније Семом Фабрициом рекао да се залаже да представници свих медија раде свој посао у атмосфери потпуне слободе изражавања. Вучић је рекао да… »
Вучић са Фабрицијем о новој методологији, пандемији и вакцинама из ковакс програма

Вучић са Фабрицијем о новој методологији, пандемији и вакцинама из ковакс програма

Блиц 17.03.2021
Наставићемо да радимо интензивно на испуњавању европске агенде, са циљем отварања нових поглавља и бржег напретка на путу ка чланству у ЕУ, поручио је данас председник Србије Александар Вучић у разговору са шефом Делегације… »
Вучић и Фабрици о вакцинама, слободи медија, међустраначком дијалогу

Вучић и Фабрици о вакцинама, слободи медија, међустраначком дијалогу

Данас 17.03.2021
Председник Србије Александар Вучић састао се данас са шефом Делегације Европске уније амбасадором Семом Фабрицијем, са којим је разговарао о наставку борбе против пандемије КОВИД-19 и изазовима у процесу масовне вакцинације, као… »
Вучић са Фабрицијем: Циљ Србије отварање нових поглавља

Вучић са Фабрицијем: Циљ Србије отварање нових поглавља

Нова 17.03.2021
Наставићемо да радимо интензивно на испуњавању европске агенде, са циљем отварања нових поглавља и бржег напретка на путу ка чланству у ЕУ, поручио је данас председник Србије Александар Вучић у разговору са шефом Делегације… »

Вести дана »