Povezane vesti
Stanijin dečko potpuno go na instagramu: Posebna rođendanska čestitka usijala mreže - pogledajte kako je reagovala!
Mondo 17.03.2021
Starleta slavi rođendan. Starleta slavi rođendan. Stanija Dobrojević proslavlja svoj 36. rođendan, a među prvima joj je čestitao dečko Marko Marković i to na poseban način - potpuno go! Naime, starleta je snimala manekena pod tušem, a dok se sapunjao je… »
Stanija snimila dečka u tuš kabini! Dobrojevićeva slavi 36. rođendan, a Marko joj skroz nag peva pesmicu! Video
Kurir 17.03.2021
Bivša učesnica rijalitija i starleta Stanija Dobrojević danas slavi 36. rođendan, koji provodi u društvu dečka Marka Markovića sa kojim je započela vezu pred kamerama "Zadruge". Ona je na Instagramu podelila video snimak na kojem se Marko tušira i peva… »
Vesti dana »

Vučić čestitao Orbanu na organizaciji mirovnog sastanka Putina i Trampa u Budimpešti: "Poželeo sam mu mnogo uspeha"
Euronews pre 1 minutjoš 70 povezanih

Đoković: Kao da je protutnjao voz, neverovatno je što sam sposoban da igram na visokom nivou
RTS pre 36 minutajoš 60 povezanih

Kfor potvrdio izjave tzv. KBS da su greškom skrenuli, poručuju da su spremni da odgovore
RTS pre 1 satjoš 27 povezanih

Direktorka Pete beogradske: „Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu“
Nedeljnik pre 6 satijoš 35 povezanih