Povezane vesti
Stidi me se, a očekuje nešto od mene: Tara se žali na Ša, otkrila šta joj sve smeta kod njega! Više neće ovo da trpi…
Kurir 17.03.2021
Tara Simov je pričala sa Sandrom Rešić o razgovoru koji je imala sa Nenadom Aleksićem Ša. Naime, Tara se požalila Sandri na to što joj Ša ne govori da je voli i što joj ne pokazuje to. - On meni stalno šapuće, a nikada da mi kaže nešto lepo -… »
(Video) Raskinuli tara i Ša: Reper izgoreo od ljubomore, pale teške reči: "Naći ću devojku koja nije ološ"
Blic 16.03.2021
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša raskinuli su danas u rijalitiju "Zadruga" zbog njene komunikacije sa Milanom Jankovićem Čorbom. "Normalan sam, to će da ti svako kaže. Mene to iritira i toliko tera od tebe, dok ne skapiraš sama neke stvari", govorio… »
Vesti dana »
Ova majka je heroina Novog Sada! Stala ispred huligana da zaštiti sina u masovnoj tuči: Nakon onog što im je rekla razbežali se sa sve palicama (video)
Kurir pre 2 satajoš 35 povezanih
Studenti objavili kad je protest: BIA ne mora da dolazi nama na prag, mi dolazimo na njihov
Radio 021 pre 4 satijoš 33 povezane
Šolc u vezi sa Trampom: Sve zemlje moraju poštovati princip nepovredivosti granica
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
Meč Totenhem – Liverpul prekinut zbog teške povrede Bentankura
Sport klub pre 45 minutajoš 27 povezanih
„Malo bolje znamo ko i kako radi“: Vazduhoplovna akademija buni se zbog smene direktora
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane