Povezane vesti
"Karleuša mi je poslala poruku i blokirala me": Oglasila se diskvalifikovana učesnica, otkrila nove detalje!
Mondo 17.03.2021
Nakon Jelenog izlaganja na Instagramu, Vanja se oglasila za medije. Nakon Jelenog izlaganja na Instagramu, Vanja se oglasila za medije. Nakon prašine koja se podigla oko diskvalifikacije takmičarke "Zvezda Granda", Vanje Knežević koja je u svojim… »
Psovala žiri i objavljivala uvrede: Karleuša stavila tačku na diskvalifikaciju takmičarke - "Naučila je lekciju!"
Mondo 17.03.2021
Jelena se ponovo oglasila. Jelena se ponovo oglasila. Nakon prašine koja se podigla oko diskvalifikacije takmičarke "Zvezda Granda", Vanje Knežević, Jelena Karleuša ponovo se oglasila na Instagramu. "Vidim da je javnost napala takmičarku Granda koja je… »
Vesti dana »
Apokaliptično nevreme podogilo dalmaciju! Od rekordnog pakla do potopa: Tukli grad i kiša, ljudi bežali sa plaža, temperatura pala za 17 stepeni za 5 minuta!
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih
Bažena bomba na kuću na Bežanijskoj kosi, vlasniku polomljena i stakla na automobilu
Kurir pre 1 satjoš 39 povezanih
„Ovo je priča o sistemu koji dozvoljava da kritika postane pretnja po život“: Vidić se oglasio nakon saznanja KRIK-a da je Slaviša Kokeza želeo da mu ugrozi bezbednost
Danas pre 5 satijoš 43 povezane
Srbiju preplavili turisti: Za pet meseci više od 1,7 miliona turističkih poseta, zabeleženo skoro pet miliona noćenja
Dnevnik pre 4 satijoš 49 povezanih
(Foto) Ispod ruševina se i dalje čuju glasovi! Tone betona sravnile Venecuelu, oštećeno više od 58.000 zgrada: "Čitav moj život je nestao!"
Blic pre 16 minutajoš 27 povezanih