Povezane vesti
Postala hit zbog pesme Miki, Milane, zapalila pričom o striperu! Vera Matović šokirala u emisiji! (video)
Mondo 17.03.2021
Pevačica postala hit na društvenim mrežama zbog pesme iz 2009. godine - sada je otkrila šta joj je zasmetalo kada je pevala "Pitala sam popa" Pevačica postala hit na društvenim mrežama zbog pesme iz 2009. godine - sada je otkrila šta joj je zasmetalo… »
Verina pesma mesecima je hit na mrežama, a ona ponosna: Udarila sam pečat! Jedno dete nije htelo kući dok mu nisu dali moj…
Kurir 17.03.2021
Pevačica Vera Matović gostovala je u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji gde je govorila o svojoj pesmi. S obzirom da njen stari hit "Miki Milane" već nekoliko dana kruži društvenim mrežama, Vera je sada prokomentarisala to što su mladi "poludeli"… »
Vesti dana »
"Mi ćemo i iz opozicije služiti domovini i mađarskom narodu": Oglasio se Orban nakon poraza na izborima
Mondo pre 31 minutajoš 162 povezane
Blokada iranskih luka zaustavila plovidbu kroz Hormuški moreuz
RTV Novi Pazar pre 26 minutajoš 43 povezane
(Foto) Ovo je Nataša (19) koja je poginula kod Aleksinca: Roditelji zavijeni u crno zbog smrti jedinice
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih
Nekada inspirisan Orbanom, Mađar ga je danas svrgnuo sa vlasti
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 36 povezanih
Stižu nam pljuskovi i vetar, evo kada preti jače zahlađenje: Čubrilo otkriva šta nas čeka tokom aprila
Mondo pre 41 minutajoš 25 povezanih