Povezane vesti
Nataša Ninković bila van sebe zbog saradnje sa Lauševićem: Čak sam bila histerična jer mi je bila čast da radim sa njim!
Kurir 17.03.2021
Na javnom servisu počinje emitovanje serije " Kalkanski krugovi", a između ostalih u njoj glumi Nataša Ninković. Nataša je objasnila da je ovo prvi put da igra zajedno sa kolegom Žarkom Lauševićem i da je čak imala tremu kada je delila scenu sa… »
Imala sam tremu pred scene s lauševićem! Nataša Ninković o seriji Kalkanski krugovi: Bila sam čak malo histerična
Kurir 17.03.2021
Proteklog vikenda na Superstar TV, a ovog na RTS počinje emitovanje serije "Kalkanski krugovi", nastale iz pera Đorđa Milosavljevića i u režiji Milana Karadžića. Jedna od glavnih uloga pripala je Nataši Ninković, koja veruje da će ova priča… »
Vesti dana »

Partizan prvi put u istoriji završio sezonu bez greške: Svaki meč pobeda, pobedili crveno-bele na 4 derbija
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih

Vremenska prognoza za Zrenjanin: Pravo proleće – cele nedelje smena kiše, sunca i oblaka! Jutarnje od 9 do 14 dnevne do 25 Vremenska prognoza 14.4.2025. - 20.4.2025.
Volim Zrenjanin pre 20 minutajoš 10 povezanih

Ministri EU danas u Luksemburgu o Zapadnom Balkanu: Kalas će ih izvestiti o dijalogu Beograda i Prištine
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih