Povezane vesti
Srećna sam što sam zauvek završila sa ovakvim takmičenjem! Diskvalifikovana Vanja stavila tačku na prozivke sa članovima…
Kurir 18.03.2021
Muzički šou "Zvezde Granda" glavna je tema u medijima poslednjih dana zbog slučaja Vanje Knežević (18), koja je izbačena iz takmičenja, zbog, kako je navedeno vređanja pojedinih članova žirija. Vanja je u pomenutom šou programu dobila brojne uvrede na… »
Pevačica prostački izvređala vanjine fanove! Bagro, m*rš u svoje selo i tamo izigravajte žrtve! Nije se tu zaustavila
Kurir 18.03.2021
Muzički šou " Zvezde Granda" glavna je tema u medijima poslednjih dana zbog slučaja Vanje Knežević (18), koja je izbačena iz takmičenja, zbog, kako je navedeno vređanja pojedinih članova žirija. Ona je o javno govorila na društvenim mrežama i istakla da… »
Popović zabranio javno komentarisanje i vređanje žirija! Nakon diskvalifikacije takmičarke "Granda", donesena jasna odluka
Blic 17.03.2021
Muzički šou "Zvezde Granda" prethodna dva dana glavna je tema javnosti, a mnogi gledaoci su besni zbog toga što je diskvalifikovana mlada Vanja Knežević. - Koliko nepravde treba da mi pojedini ljudi nanesu da bi opravdali svoje postupke? Koliko laži će… »
Rekla, pa porekla: Marija Šerifović najavila otkrivanje istine o diskvalifikaciji takmičarke "Granda", pa obrisala objavu i…
Blic 17.03.2021
Muzički šou "Zvezde Granda" prethodna dva dana glavna je tema javnosti, a mnogi gledaoci su besni zbog toga što je diskvalifikovana Vanja Knežević. Marija Šerifović nije želela da komentariše izbacivanje svoje takmičarke. Iako je isprva to htela… »
Vesti dana »

Italijani u štrajku u znak solidarnosti sa Palestincima u Gazi
Radio sto plus pre 17 minutajoš 22 povezane

Priznanje palestinske države otvara još jedno pitanje – ko će da je vodi?
Danas pre 4 satijoš 32 povezane