Povezane vesti
Nepoznati detalji sa snimanja filma "Lajanje na zvezde": Nikola Đuričko jedva izbegao smrt - "Tresao sam se od straha"
Mondo 18.03.2021
Ovo je bila prva velika uloga slavnog glumca. Ovo je bila prva velika uloga slavnog glumca. Film "Lajanje na zvezde" je domaćoj publici i nakon 23 godine jedan od omiljenih ostvarenja, a sada su otkriveni detalji sa snimanja koje do sada niko nije znao… »
Na snimanju filma "Lajanje na zvezde" Nikola Đuričko je jedva izbegao smrt: "Pojavio se krvav, tresao sam se od straha"
Blic 17.03.2021
Film "Lajanje na zvezde" i dan danas jedan je od najomiljenijih među domaćom publikom. Međutim, gotovo niko ne zna da je glumac Nikola Đuričko na snimanju jedva izbegao smrt. Naime, direktor fotografije pomenutog filma Veselko Krčmar otkrio je šta se… »
Vesti dana »
Uhapšen lažni prodavac u Vrbasu: starici ukrao nakit, policija ga pronašla u Subotici
RTV pre 16 minutajoš 38 povezanih
Vučić: Nema potvrde za licencu NIS-ove rafinerije, teška situacija
Beta pre 26 minutajoš 174 povezane
Trampov ministar rata: Danas će biti najgore po Iran! Hegset kaže da su mu roditelji ubijenih vojnika rekli da "dovrši to" "Moj odgovor je bio..." (foto, video)
Kurir pre 16 minutajoš 33 povezane
Objavljene rang-liste korisnika penzija koji su dobili besplatan oporavak u banjama
Jugmedia pre 1 satjoš 23 povezane
Kompanija Toyo Tire postavila kamen temeljac za centar za istraživanje u Inđiji
Biznis.rs pre 1 satjoš 16 povezanih