Повезане вести
Елита у експрес лонцу таштине
Политика 18.03.2021
Шта год о томе мислио академик Костић, ја као грађанин Србије снажно заступам мишљење које никога не обавезује, да нико, никако и никада не би смео да потпише предају Косова и Метохије – било коме. Да будем искрен, нисам… »
"Иза напада на мене крију се два проблема": Председник САНУ у ауторском тексту открива шта је заиста рекао о Косову
Блиц 18.03.2021
Мој став о Косову није из "ексремног краја спектра" оних који би га без размишљања признали, каже председник Српске академије наука и уметности (САНУ) Владимир Костић. Он тако, између осталог, одговара на критике којима је… »
Председник САНУ Владимир Костић: Безразложно сам етикетиран као човек који би без превише размишљања признао Косово
Курир 18.03.2021
БЕОГРАд - Председник САНУ Владимир Костић изјавио је да његов став о Косову није из "екстремног краја спектра" оних који би га без размишљања признали и додаје да је његов ранији текст у медијима у коме износи своје виђење… »
Кривокапић поручио: Политичка сцена добила је нове играче
Нова 18.03.2021
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић изјавио је да у Србији није био јер га нико није звао, али, уколико се промени одлука, са задовољством ће доћи у Београд. “Србија је за Црну Гору више од географије. Нас веже нешто што… »
Кривокапић: У Србији нисам био јер ме нико није звао, са задовољством ћу доћи
Данас 18.03.2021
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић изјавио је да у Србији није био јер га нико није звао, али, уколико се промени одлука, са задовољством ће доћи у Београд. „Србија је за Црну Гору више од географије. Нас веже нешто што… »
Костић: Одлука о Косову – провлачење између Сциле и Харидбе
Нова 18.03.2021
Председник Српске академије наука и уметности Владимир Костић је, говорећи о Косову и Метохији, навео да ни у једном јавном иступању, интервјуу или тексту није поменуо олако потписивање или давање било чега, нити би тек тако… »
Костић: Ни у једном наступу нисам поменуо потписивање или давање било чега
Н1 Инфо 18.03.2021
Председник Српске академије наука и уметности (САНУ) Владимир Костић је, говорећи о Косову и Метохији, навео да ни у једном јавном иступању, интервјуу или тексту није поменуо олако потписивање или давање било чега, нити би тек… »
Вести дана »
Протест у Нишкој Бањи против новооснованог Факултета српских студија: Нема потребне дозволе Универзитета у Нишу
Нова пре 3 сатајош 19 повезаних
Вечерас ће се сручити небо на ове делове Србије Само један предео остаће сув, огласио се РХМЗ
Ало пре 2 сатајош 31 повезана
"Хвала тренерима и медицинском тиму што су ми помогли да се раније вратим!" Алекса Аврамовић након повратка на кошаркашки терен
Вечерње новости пре 2 сатајош 25 повезаних