Повезане вести
Вучевић разговарао са директорком Европске банке о даљем развоју Новог Сада
Блиц 18.03.2021
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић разговарао је данас са директорком Европске Банке за обнову и развој (ЕБРД) Одил Рено Басо, о даљем развоју Новог Сада, и представио јој приоритетне пројекте града и начинима на који ЕБРД… »
Вучевић: Показаћемо да се Српска Атина развија у складу са највишим европским еколошким стандардима
Мондо 18.03.2021
Градоначелник Новог Сада на дигиталној конференцији са директорком ЕБРД. Градоначелник Новог Сада на дигиталној конференцији са директорком ЕБРД. "Велико ми је задовољство што сам данас одржао дигиталну конференцију са госпођом… »
Вучевић са директорком ЕБРД-а о даљем развоју Новог Сада
РТВ 18.03.2021
НОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић разговарао је данас са директорком Европске Банке за обнову и развој (ЕБРД) Одил Рено Басо, о даљем развоју Новог Сада, и представио јој приоритетне пројекте града и начинима на… »
Вучевић: Показаћемо да се Српска Атина у развија у складу са највишим европским еколошким стандардима на задовољство…
Курир 18.03.2021
"Велико ми је задовољство што сам данас одржао дигиталну конференцију са госпођом Одил Рено Басо, директорком Европске Банке за обнову и развој (ЕБРД), која је у виртуалној посети нашој земљи, а приликом које ће обавити серију… »
Вучевић с директорком ЕБРД о важности еколошких пројеката за град
Дневник 18.03.2021
НОВИ САД: Велико ми је задовољство што сам одржао дигиталну конференцију с госпођом Одил Рено Басо, директорком Европске банке за обнову и развој (ЕБРД), која је у виртуалној посети нашој земљи, а приликом које ће обавити… »
Вести дана »
Студенти и опозиција: С обзиром на изборне услове, задовољни резултатима
Данас пре 3 сатајош 3 повезане
Понош, Тепићева и Алексић у „Утиску недеље“ поручили: Безусловна подршка студентима или заједничка борба из више редова
Данас пре 3 сатајош 5 повезаних
Студенти и грађани испред РТС-а незадовољни извештавањем о локалним изборима, саобраћај обустављен (ФОТО; ВИДЕО)
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Умро познати певач Јутрос пронађен мртав у хотелској соби: Мирко Перковић имао наступ вече пре смрти
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана