Повезане вести
Добио сам златан ланац, дукате и сат: Ђани након короне планира три дана да цирка, а два да ради!
Мондо 18.03.2021
Каже да му тренутна ситација не смета. Каже да му тренутна ситација не смета. Док један број естрадних уметника кука због лоше финансијске ситуације настале услед пандемије корона вируса и отказивања наступа, Радиша Трајковић… »
Слађа и ја У мају славимо 25 година брака! Ђани проговорио о односу са женом и открио да их корона не ремети: Треба ми мир
Курир 18.03.2021
Певач Радиша Трајковић Ђани открио је да га овакав начин живота услед пандемије не омета много, будући да ради на новим песмама, а стиже и да одмори: - Имам доста хитова и да не снимам више ништа. Могу овако и да живим, треба ми… »
Дарко Лазић: Отпевао сам једну песму, а сада видим да сам краљ короне!
Вести онлине 18.03.2021
Певач Дарко Лазић у последње две недеље чак три пута је певао на прославама које је прекинула комунална полиција, с обзиром да су окупљени прекршили прописане мере у спречавања корона вируса. Од три журке, на снимцима смо… »
"Треба нам новац, морамо да се сналазимо" Дарко Лазић се правдао у јутарњем због корона журке на којој је певао у јеку…
Блиц 18.03.2021
Дарко Лазић пре три вечери певао је на једном београдском сплаву, не поштујући епидемиолошке мере, због чега је комунална полиција морала да реагује. Комунална полиција је затекла око 25 гостију у објекту. Сви који су били на… »
Дарко Лазић бесан: Не зову ме да за паре певам на корона журкама, за разлику од мојих колега!
Вечерње новости 18.03.2021
ПЕВАЧ Дарко Лазић каже да није наступао ни на једној корона журки, иако је у последње две недеље чак три пута био на истима. Од три журке, на снимцима смо могли видети како пева на две. Трећу је прекинула комунална милиција, а… »
Вести дана »

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 2 сатајош 1 повезана