Povezane vesti
Mitrović: Nije dobro, stalno vršimo neko podmlađivanje; žao mi što je Tumba smenjen
Mozzart sport 18.03.2021
"I boli me što se tako lako odričemo iskusnih igrača" Prvi napadač reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović ne blista ove sezone. Njegov status kod Skota Parkera u Fulamu daleko je od sjajnog, pa će mu nadolazeće kvalifikacije za Mundijal i prve… »
Lako se odričemo najboljih! Nije to dobro... Mitar tužan zbog precrtanih - Kolarov znači, sad sam između 2 vatre!
Mondo 18.03.2021
"Srbija stalno vrši neko podmlađivanje reprezentacije, a igrači u najboljim godinama se olako puštaju", poručio je Aleksandar Mitrović. "Srbija stalno vrši neko podmlađivanje reprezentacije, a igrači u najboljim godinama se olako puštaju", poručio je… »
Vesti dana »

Privremeno stopirana istraga o padu nadstrešnice u Novom Sadu: Institucije međusobno prebacuju krivicu
Nova pre 50 minutajoš 18 povezanih

Vlada postavila Dragoslava Bokana za predsednika Upravnog odbora Narodnog pozorišta u Beogradu
Blic pre 25 minutajoš 12 povezanih

Odbojkaši i odbojkašice Zvezde dobili novac za učešće u Evropi, pa se javno zahvalili Zvezdanu Terziću!
Telegraf pre 25 minutajoš 34 povezane

Ukrajina i Rusija razmenile ratne zarobljenike u skladu sa sporazumom iz Istanbula
Novi magazin pre 1 satjoš 18 povezanih