Povezane vesti
Mitar otvorio dušu: "Između dve vatre sam - Luka i reprezentacija Srbije, nije to dobro..."
Sportske.net 18.03.2021
Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović je u intervjuu za Sputnjik govorio o odluci Fudbalskog saveza Srbije da smeni Ljubišu Tumbakovića sa mesta selektora. On je ekipu napustio u decembru nakon neuspeha u finalu baraža za odlazak na Evropsko… »
Javio se Mitrović: Sigurno je bilo nepravde prema Milivojeviću, Srbija se olako odriče takvih igrača
Vesti online 18.03.2021
Napadač Fulama Aleksandar Mitrović u dosadašnjem toku takmičenja u Premijer ligi nije imao sezonu iz snova. Postigao je svega tri gola, iako je klub na njegovim krilima uspeo da se plasira u Premijer ligu. On je i u dresu reprezentacije u meču protiv… »
Boli me što se Srbija olako odriče iskusnih igrača: Mitrović iskreno o reprezentaciji!
Hot sport 18.03.2021
Napadač Fulama je pričao o aktuelnoj sezoni, ali i o reprezentaciji i promenama koje su se desile. Aleksandar Mitrović je u intervjuu za Sputnjik istakao da mu je ovo najgora sezona u karijeri. Takođe, daje do znanja da mu je žao što je Ljubiša… »
"Nagovarao sam Milivojevića da odloži odluku" Mitrović emotivno podneo dešavanja u nacionalnom timu: Između dve vatre sam…
Sportal blic 18.03.2021
nema sezonu iz snova, naprotiv, a sve je nizbrdo krenulo promešenim penalom protiv Škotske u meču za plasman na Evropsko prvenstvo. Uskoro će reprezentacija igrati nove zvanične utakmice, a tu je i napadač Fulama koji je u jednom od poslednjih… »
Vesti dana »
(Video) Potresne scene: Deda Mraz nepomično leži na betonu posle stravičnog pada, ljudi sklanjali decu i trčali da mu pomognu
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Zapela mu brada, pa presekao uže i pao sa 13 metara visine! Detalji užasa na novogodišnjem vašaru u Beogradu: Lekari se bore za život animatora, koji je bio obučen u Deda Mraza
Blic pre 11 minutajoš 2 povezane
Pojas Gaze: Izrael saopštio da je završena operacija protiv Hamasa u bolnici na severu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
"Bio si Poziv koji se ne propušta je moja priča iz života": Ceca Ražnatović sve priznala na koncertu: Nastao haos
Blic pre 4 satijoš 2 povezane