Povezane vesti
Povlačim se: Nakon raskida sa Breskvicom Vojaž šokirao fanove novom objavom! (foto)
Mondo 18.03.2021
Razočarao mnoge. Razočarao mnoge. Mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž nedavno je raskinu sa devojkom, pevačicom Anđelom Iganjatović Breskvica, a njihovo razilaženje razočaralo je njihove fanove. Sada je Vojaž još jednom odlukom šokirao fanove… »
Voyage se povlači sa društvenih mreža, fanovi razočarani
Nova 18.03.2021
Popularni mladi reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Voyage, oglasio se na Instagramu, te saopštio pratiocima i fanovima da se povlači s društvenih mreža. “Povlačim se sa interneta i svih društvenih mreža”, naveo je Voyage na Instagram… »
"Povlačim se": Vojaž doneo odluku, fanovi razočarani
Blic 18.03.2021
Popularni reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, oglasio se na svom Instagram profilu i podelio sa fanovima svoju odluku, kojom ih je iznenadio. - Povlačim se sa interneta i svih društvenih mreža - naveo je Vojaž na storiju i poslao jaku… »
Kad sam mogla sa monikom da se poljubim, mogu sve! Monika i Sanja sve prisnije, oplele po Tomićevoj! VIDEO
Kurir 18.03.2021
Monika Horvat i Teodora Bilanović ćaskale su na garnituri, kada im se pridružila Sanja Stanković, koja je uživala u društvu bivše devojke Jovane Tomić Matore: - Kad sam mogla sa Matorom da se poljubim... Ljudi, ja sam se sa više devojaka… »
Vesti dana »

Završena trosatna blokada Brankovog mosta u znak podrške prosvetnim radnicima
Euronews pre 1 satjoš 53 povezane

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 4 satijoš 34 povezane

Još tri žene žrtve požara u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
BBC News pre 8 satijoš 23 povezane

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 1 satjoš 33 povezane

Godinu dana čekanja na istinu: I dalje se ne zna sudbina Danke Ilić, optužnica nije potvrđena
Radio 021 pre 1 satjoš 32 povezane