Povezane vesti
Povlačim se: Nakon raskida sa Breskvicom Vojaž šokirao fanove novom objavom! (foto)
Mondo 18.03.2021
Razočarao mnoge. Razočarao mnoge. Mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž nedavno je raskinu sa devojkom, pevačicom Anđelom Iganjatović Breskvica, a njihovo razilaženje razočaralo je njihove fanove. Sada je Vojaž još jednom odlukom šokirao fanove… »
Voyage se povlači sa društvenih mreža, fanovi razočarani
Nova 18.03.2021
Popularni mladi reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Voyage, oglasio se na Instagramu, te saopštio pratiocima i fanovima da se povlači s društvenih mreža. “Povlačim se sa interneta i svih društvenih mreža”, naveo je Voyage na Instagram… »
"Povlačim se": Vojaž doneo odluku, fanovi razočarani
Blic 18.03.2021
Popularni reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, oglasio se na svom Instagram profilu i podelio sa fanovima svoju odluku, kojom ih je iznenadio. - Povlačim se sa interneta i svih društvenih mreža - naveo je Vojaž na storiju i poslao jaku… »
Kad sam mogla sa monikom da se poljubim, mogu sve! Monika i Sanja sve prisnije, oplele po Tomićevoj! VIDEO
Kurir 18.03.2021
Monika Horvat i Teodora Bilanović ćaskale su na garnituri, kada im se pridružila Sanja Stanković, koja je uživala u društvu bivše devojke Jovane Tomić Matore: - Kad sam mogla sa Matorom da se poljubim... Ljudi, ja sam se sa više devojaka… »
Vesti dana »
Napad na inspektore u Aranđelovcu tokom kontrole neregistrovanog doma za stare
Danas pre 56 minutajoš 1 povezana
Željko Obradović najavio duel sa Monakom: Oni koji nisu igrali u Bolonji treba da pomognu ekipi
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Glumci pozorišta u Beogradu, Novom Sadu, Somboru i Zrenjaninu obustavljaju rad i stupaju u sedmodnevni štrajk
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Žika Jakšić plače na svom rođendanu! Pavlina Radovanović mu je došla kao specijalan gost, a njega slomile emocije
Blic pre 2 satajoš 2 povezane